AndyAaron Odesláno 3. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2023 No a jak to vidis ve srovnani? Zajima me hlavne citelnost v noci / nad ranem. Dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 3. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2023 před 1 minutou, AndyAaron napsal: No a jak to vidis ve srovnani? Zajima me hlavne citelnost v noci / nad ranem. Dik. Ted prisly, jeste jsem nezkousel, vecer je blejsknu pro porovnani (jestli nezapomenu ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 3. července 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2023 před 1 hodinou, Prochy68 napsal: Tak u me full lume dial nakonec dopadl takhle To si docela zainvestoval kvůli full lume cifru . Každopádně airmany v topu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 3. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2023 @andyaaron přechod že světla do podchodu po silnici vypadá efektne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2023 Super. Jak jsem cekal, ty cerne rafiky zachranuji citelnost. Jeste pak reportuj jak to je nad ranem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 4. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2023 No tak abych to shrnul, nad ranem to sviti, ale zadna hitparada. Jsou o trochu lepsi nez Citizen, asi diky cernym ruckam. Kdyz to ale srovnam s hodinkami co jsem mel na stole (Armida) kde je cerny cifr a rucky s lumi, tak tam je ten svetelny kontrast o rad lepsi. Fotky nemam, mobil to hrozne preexponoval a matlat se s fotakem se mi po ranu nechtelo Fotka hned po nasviceni pro predstavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2023 Dik za report. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se