Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  mnovace napsal:
Jojo, navoněný, to je správný slovo. To mě asi taky.

jasně jedině fortis vid mudrorátore :worried_anim:

Je to tak, Zubatej, protože Fortisky jdou dobře hlavně k červenejm bundám... :D :D :D

Odesláno
  New Milis napsal:
Jak jste na tom s vnímáním této značky? Přijde mě, že je to podobné jako s Tissot - moc se tu o nich nemluví, nikdo po nich netouží, nikdo, kdo je má (má je vůbec někdo?), tak o nich nijak nebásní, zkrátka tady na fóru cítím k této značce takovou všeobecnou lhostejnost.. Je to nezvládnutým marketingem, nějakou "profláknutostí" této značky, nesympatiemi, nebo čím? Přitom jejich in-house kalibry musej bejt docela pecka, na druhou stranu o nich vím houby...

Běžná kolekce mě moc neoslovuje, řada Masterpiece byla pro mě osobně vážným konkurentem Grand Seika

Odesláno
  ¨safi napsal:
... řada Masterpiece...

Me se v teto modelove rade libi jejich skeletony. Pokud bych resil "nezdobene skeletony" byli by tyhle na white listu. Hlavne indexy na vnitrni strane sklicka by me zajimali na zivo.

Odesláno
  lib napsal:
Než jsem prozřel a ochutnal Fortisky, moc rád jsem nosil ty dole. Teď mi připadají (i v podstatě všechny ostatní ML) moc navoněný.

Nesouhlasím...mě se líbí...řekl bych k obleku paráda. Takhle nějak si představuji svoje budoucí oblekovky....

Odesláno
  pete napsal:
Nesouhlasím...mě se líbí...řekl bych k obleku paráda. Takhle nějak si představuji svoje budoucí oblekovky....

Souhlasím. Určitě neuděláš chybu. Má přeorientace nebyla o hodinkách. Spíš jsem si uvědomil, že bych musel v praxi vlastně denně nosit jen a jen oblekovky, tak jsem se na to všechno vy.... a na ruce nosím hoďky podle nálady. Tudíž Fortis, ne? :thumbsup_anim:

Odesláno
  baza napsal:
Mám jedny s budíčkem, kalibr ML06 (základ AS 5008):

Mmmm, tak ty jsou super - hodinky s budíkem, to je to, po čem teď pasu.

Kdes je koupil, jestli se můžu zeptat?

Odesláno
  Bobr napsal:
Mmmm, tak ty jsou super - hodinky s budíkem, to je to, po čem teď pasu.

Kdes je koupil, jestli se můžu zeptat?

podařilo se mi je v létě vydražit na ebay

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...