Fade Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Odesláno 28. června 2023 před 2 hodinami, Dez123 napsal: To je verze tahu na moony? Sedí bez úpravy koncovek? Na moonech ho mám, ale na SMP jsem nezkoušel. Pokud by to šlo bez úprav, bylo by to super. Jasně, verze pro Moony. Musel jsem jen nepatrně koncovky rozevřít. Fakt jen lehounce. Chybělo tam snad čtvrt milimetru aby zapadly stěžejky. Když to budeš chtít hodit zase na Moony, stačí to o stůl lehce přihnout zpět. Nejde nic poznat. Jsou takřka zaměnitelné. Pokud se tedy bavíme o plechových vlnkách. Nevím jak nové.
Campino Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2023 V 27. 6. 2023 v 21:40, VojtaB napsal: Ty Ultra Deep mi přijdou dost dobrý... Když pominu, že jsou nenositelný A zajímalo by mě, jestli třeba někdy něco podobného jen s jiným tématem nebude na Moonech Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A Ploprofy zase super, že je to monoblok a rozměry skoro jak sedmdesátková verze. Jen teda 15 tisíc EUR není málo 15k nie je vážne málo, uznávam..len mi príde trochu zvláštne źe pri rovnakej sume pri bico Rlx je to za trochu zlata v pohodeza mna za tie prachy rozhodne Omegaa to mám Rlx rád
Campino Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2023 V 28. 6. 2023 v 8:22, Axel napsal: Nemůžu se zbavit dojmu, že kdyby s tím přišel Rolex (jehož invence začíná a končí změnou barvy lunety), tak by nad tou "pi_ovinou" sborově hýkala polovina místních členů a stály fronty až za Prahu.. súhlas
Campino Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2023 V 28. 6. 2023 v 9:34, martar napsal: Skouknul jsem dostupne fotky i videa a sám bych na denní letní nošení bez váhání vybral třístovky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Foto z monochrome-watches https://monochrome-watches.com/the-8-new-watches-of-the-omega-seamaster-75th-anniversary-summer-blue-collection-live-pics/ Pri prvompozretí ma doost brali AT na gume ale postupom času mi top prídu práve tieto 300. inak neviete kolegovia náhodou, kedy a či vôbec príde táto letná kolekcia do ČR/SR ? Alebo je to celé nezmysel ako limitky alebo číslované “neobmedzené” kolekcie, ku ktorym sa bežny smrtrlník nikdy nedostane?
rado74 Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2023 Před hodinou, Campino napsal: inak neviete kolegovia náhodou, kedy a či keď som overoval tak údajne najskôr koniec roka, čo mi príde divné na summer collection
Campino Odesláno 13. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2023 (upraveno) před 10 hodinami, rado74 napsal: keď som overoval tak údajne najskôr koniec roka, čo mi príde divné na summer collection Dík, je to divné..ak tym nemysleli summer 24 Upraveno 13. srpna 2023 uživatelem Campino
gerhard Odesláno 25. září 2023 Nahlásit Odesláno 25. září 2023 Je aa na čo tešiť Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Brushie Odesláno 26. září 2023 Nahlásit Odesláno 26. září 2023 6000m WR! To asi clovek realne nevyuzije... masaker:)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se