Petr29 Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2023 Co říkáte na tuto novinku. Mně se docela zamlouvá. Líbí se mi ta datumovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2023 novinky su uz tu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr29 Odesláno 29. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2023 Vím, že novinky jsou tu, jedná se mi o tento konkrétní model, který ještě není v prodeji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janseda Odesláno 11. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2023 Vypadá dobře! Kdybys měl skutečné fotky, tak uploadni Mám 39mm v černé a jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kbelik Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října Viděl někdo tento model “naživo” nebo alespon fotka, ktera neni katalogova?Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se