Toams Odesláno 10. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2009 A co NOMOS? + Hanhart, Lange, atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Hulán Odesláno 10. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2009 A co NOMOS? Takovým Nomos Tangente bych se nebránil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 10. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2009 (upraveno) Takovým Nomos Tangente bych se nebránil :-) dobre hovoris predseda, plynule, az mi je to divno... no offense zajtra vecer tu snad pribudnu fotecky jednych oldskulovych Tangente s ciernymi ruckami (Version Eins) ... ja by som sa nebranil zase nejakemu kusu od Adolpha a synov. edt: code Upraveno 10. ledna 2009 uživatelem TomasP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghill Odesláno 10. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2009 Hej hej, ani ja som sa nebranil Takovým Nomos Tangente bych se nebránil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 10. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2009 ja by som sa nebranil zase nejakemu kusu od Adolpha a synov. no a kdo taky jo :-) ale bál bych se s nimi vylézt na štrýt, to jedině až budu mít auto s řidičem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Hulán Odesláno 23. února 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2009 Tak s drobným zpožděním (zhruba týden) jsem dostal email s číslem FedEx zásilky. Zítra jsou Marine Original na mé ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2009 Tak předem gratuluji. Marine original je můj favorit od Stowy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2009 Měl jsem tu možnost vidět Marine limitku a jsou boží!!! Jsem znich úplně vedle a kdyby někde byly tak je koupím. Jinak díky jednomu členu fóra za krátký, ale příjemný pokec a shlédnutí nádherných hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2009 Bomba. Ja jeste pockam a jestli se mi nebude libit novinky z Baselworldu, tak do nich pujdu taky. Arabi, kartac a hnedy velbloud. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se