Tobi Odesláno 7. července 2023 Nahlásit Odesláno 7. července 2023 Zdravím, dostal jsem po vyklízení bytu od panímámy tenhle nožík, je to asi nějaká limitovaná edice, je-li tu nějaký nožomil, má to nějakou cenu? Dík Ruda.
Tobi Odesláno 7. července 2023 Autor Nahlásit Odesláno 7. července 2023 Právě teď, Tobi napsal: Zdravím, dostal jsem po vyklízení bytu od panímámy tenhle nožík, je to asi nějaká limitovaná edice, je-li tu nějaký nožomil, má to nějakou cenu? Dík Ruda. Jo, je nepoužitý...
Radek124 Odesláno 7. července 2023 Nahlásit Odesláno 7. července 2023 Základ je poměrně obyčejný Wenger EVO 10 a spíš než o "limitku" šlo jen o "inhouse" sezónní potisk střenek (potisk byl a je zákaznická záležitost). Dodnes se ve stejné fabrice vyrábí (s pozměněným otvírákem, pilníkem nahrazeným malou čepelkou a s lepším šídlem) a prodává jako Victorinox Délemont Evolution 10 za něco kolem 8 stovek. Jaký nesmysl dnes za staré logo a žlutě potištěné bílé střenky na těchdle plecháčcích touží vyvařit překupníčci zjistíš nejsnadněji na E-bay - ale jestli se Ti líbí, radši si ho nech a ber ten nález jako výhru
Tobi Odesláno 8. července 2023 Autor Nahlásit Odesláno 8. července 2023 Dík za odpověd, ani jsem ho prodat nechtěl, jen mne to zajímalo .
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.