Ivan Lelák Odesláno 19. července 2023 Nahlásit Odesláno 19. července 2023 před 19 hodinami, gembi napsal: Díky za názor. O Seikách vím, samozřejmě jsem taky koukal zda mě tam něco nezaujme. Orient Star jako prémiová odnož Orientu mě právě zaujala. Ještě jsem objevil jednu variantu těch Avant Gardů Orient Star Sports Avant-Garde Skeleton RE-AV0A03B | Helveti.cz Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ta kombinace červené s černou se mi líbí snad ještě víc a podle mě jsou zde indexy a ručičky vyvedeny o dost kontrastněji a je to přehlednější. Jen se trochu bojím té povrchové úpravy, co to vydrží a pak taky ten řemínek, je sice moc pěknej, ale životnost taky nedokážu odhadnout... I když se mi hodně líbí ta předchozí světlá verze a o čitelnost strach nemám, navíc tyhle hodinky jsou do značné míry módní doplněk, tahle černá verze mi nasadila brouka do hlavy. Sportovní design, přehlednější, PVD úpravy pouzdra se nebojím - jasně, pokud s tím třísknu, rozleštit se to nedá. Ale dvoje černé PVD hodinky - titanové Fortis Mars 500, ty ale nosím jen cca 1x měsíčně na neriziková místa. Druhými jsou ovšem prastaré vojenské Trasery, které byly 8 let mými výhradními motocyklovými a outdoor hodinkami. Cestoval jsem s nimi po celé Evropě, jezdil vodu, lezl po horách, spal pod širákem s rukou odhozenou do trávy či hlíny, na motorce padal do bláta, několikrát jsem musel dokonce ruku s hodinkami opláchnout od bláta tekoucí vodou aby byly hodinky vůbec vidět. PVD povlak stále drží, je to až neuvěřitelné a jestli jsou na něm nějaké mikroškrábance, tak o nich nevím a musí být mělčí než tloušťka PVD vrstvy. PVD se hodně lidí bojí, já už dávno ne.
gembi Odesláno 19. července 2023 Autor Nahlásit Odesláno 19. července 2023 Je pravda, že řemínek se dá asi kdykoli vyměnit, možná by tomu slušela i nějaká tmavě červená guma. Mě se právě v tom úvodním postu líbila ta tmavší verze z těch dvou, kde byla podle ta přehlednost asi nejhorší, u té nejsvětlejší verze je to celkem dobré. Díky za zkušenosti s PVD povrchem, nebudu se toho tedy bát. Zdá se, že je tedy rozhodnuto:-) Alespoň budu mít opravdu rozdílné hodinky oproti Monstrům, které jsou vlastně celé nerezové bez povrchové úpravy včetně tahu. Ještě poslední dotaz, nezná někdo nějaký slevový kód na Tvojcas.sk? Na Timestore.cz jsem tady na fóru slevu našel, ale tam bohužel tenhle model nemají.
Prochy68 Odesláno 19. července 2023 Nahlásit Odesláno 19. července 2023 https://allegro.cz/nabidka/orient-star-semi-skeleton-re-av0114e00b-12564517065
Lookyn Odesláno 19. července 2023 Nahlásit Odesláno 19. července 2023 Vůbec si nenech kecat do toho, že se ti líbí skeletony Hodinky zpestřují můj život už nějakých 8 let a jako první lepší jsem si samozřejmě koupil skeletony Tissot Za tu dobu jsem vlastnil několik desítek hodinek, průběžně jsem nakupoval a prodával, ale hádej které mám dodnes? Ano, správně, ty první skeletonové Tissotky jsou se mnou pořád a vždy, když je vezmu na ruku, tak vím, že to tehdy byla správná koupě Osobně bych se PVD snažil vyhnout, ale pokud se ti líbí víc a budou nošeny spíš výjimečně a opatrně, tak proč ne A samozřejmě bych je radši vzal na tahu - ten budeš mít navždy a řemínky můžeš dokupovat a měnit podle nálady tvojcas.sk - stačí se zaregistrovat a do mailu ti přijde kód na 2% slevu - není to moc, ale potěší
gembi Odesláno 19. července 2023 Autor Nahlásit Odesláno 19. července 2023 (upraveno) Díky všem za názory, jsem rád, že se našlo i pár lidí, co mě podpořili ve výběru. Ohledně PVD mě docela uklidnil Ivan Lelák, to co s ním zažily jeho Tracery, to se mnou hodinky nemají šanci zažít Ale vyloženě svátečně je nosit taky nebudu, spíš to budu střídat tak půl na půl s těmi monstry až budou po servisu v Onyxu. Já si prostě obecně věci do vitríny nekupuju. K vodě a podobně budu samozřejmě brát vždy monstra. Je mi jasné, že z praktického hlediska je asi lepší bez PVD, ale zase ta kombinace černé s červenou mě fakt chytla... Díky za tip na slevu. Upraveno 19. července 2023 uživatelem gembi
gembi Odesláno 19. července 2023 Autor Nahlásit Odesláno 19. července 2023 Jinak samozřejmě by bylo lepší vzít je na tahu, ale ta poslední barevná kombinace se prostě na tahu nedělá.
gembi Odesláno 21. července 2023 Autor Nahlásit Odesláno 21. července 2023 Včera objednána ta černá verze, uvidíme jaké budou naživo. Díky všem za rady a podněty, i ty negativní:-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se