Přejít na obsah

Timex Expedition - výmena batérie "zahmlenie" sklička

tomolc

Doporučené příspěvky

Ahojte.

Vymenil som si batériu na Timex Expedition. Zo zadnej strany je kryt, ktor ide vylupnuť tenkým šrobovakom.

Následne som si všimol že na skle z vnútra vznikol akokeby taký slabý opar. Je vidieť ked sa kuknem na hodinky z uhla na svetle (slnko, lampa).

1: Dá sa to nejako odstrániť? Otvoril som znovu zadný kryt a trochu vyfénovať predné sklo aby sa to odparilo, ale nepomohlo to.

2: Ako tomu predísť?

Ďakujem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsících...

Toto jsem neřešil a popravdě nevím, proč tam nějakou vlhkost máš. Podobnou věc ale s jiným zbožím než hodinky jsem řešil položením na teplý podklad - na topení - a nechat rozumnou dobu a nechat vychladnout a hned zavřít. Zapakovat dle potřeby.

Bývá to tak úspěšné. Ale to platí pro jednorázovou záležitost. Máš li vlhkost občasnou stále 🙂, bude to jinak, asi to někde "fouká". Prasklina, netěsnost nebo jiná třeba i hůře viditelná drobnost nebo minizávada. Těžko hádat. Je možná i výrobní vada či zmetek, bo je to relativně levné zboží, co se dá dělat.

*

K bateriím - kdo si to mění sám a zkušenosti s případným dovřením dýnka lisem. Je vidět na návodu na youtube výměna baterie v Timexech. Dnes jsem to sledoval, vypadá to velmi jednoduše, ale to zavření tlakem přes lis mi nějak nesedí. Jakou silou a co sklíčko. Kdo ví odpoví. Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...