LukasX_cz Odesláno 24. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2023 Ahojte, bohužel mi na konci dovolené v Itálii zmizely mé milované baterkové bondovky na lítačku. Nejspíše uklízečka, ale to už se nedozvím. Mám dotaz, jestli s tím nemáte nějaké zkušenosti, jestli se nedá někde zaregistrovat seriové číslo hodinek, kdyby se objevily na nějakém tržišti? Chrono24 sleduju, ale nedávám tomu moc velkou šanci. A případně, jestli se někdo těhle modrých vlnek nezbavuje na konci léta za rozumnou cenu. Pořád přemýšlím, jestli si kupovat znova ty samý, nebo se posunout dál a nosit na lítačku PO Ale když bylo tak jednoduché po nich šáhnout kdykoliv a jednoduše nosit. Chjo. Každopádně díky za jakýkoliv tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 24. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2023 AD automaticky při každém servisu kontrolují podle sériového čísla jestli hodinky nejsou v registru kradených kusů. Akorát nevím, jak bys své hodinky do tohoto registru dostal, předpokládám že je k tomu potřeba mít k hodinkám doklady a potvrzení policie o nahlášení krádeže. Pochybuji, že by tvůj kus zapsali do registru jen tak na požádání pokud jsi krádež nehlásil policii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 25. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2023 Bohužel k tomu mám co říct... Přišel jsem o PD by IWC, Zenith, Tissot, AP a GP... Policii jsem nahlásil ser. a ref. numbers, aby mi na základě toho vydali extra papír o zcizení, kde jsou všechna čísla napsaná. PD by IWC - nedokázal jsem vykomunikovat ani s PD, ani s IWC, ale tyhle se mi vrátily Tissot - odpověď, že bohužel nemají žádný mezinárodní registr Zenith a GP - byl jsem v Beny s papíry od Policie, úplně jsem nepochopil, jestli si to nějak zaregistrovali jen u sebe nebo mezinárodně, ale opisovali si sériová čísla a referenční čísla. Kontaktoval jsem Zenith i GP přes nějakej customer service - Zenith úplně bez reakce, z GP chtěli ref. a ser. numbers a údajně si to zaregistrovali AP - byl jsem v butiku na Pařížské s papíry od Policie - to bohužel nestačilo, potřebovali by ode mě úředně ověřenej překlad všech papírů od Policie a za to jsem nechtěl vyhazovat další peníze Asi záleží podle konkrétní značky, ale věřím, že Omega by takovej registr mít mohla. Zkusil bych se nejdřív zeptat třeba u Dušáka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasX_cz Odesláno 25. července 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2023 Díky pánové, nahlášení od policie nemám, doklady naopak zcela jistě mám. Všechny hodinky mám registrované přímo u Omegy, ale nikde jsem tam nenašel něco jako "označit jako kradené". Už jsem je oplakal, život jde dál, ale zkusím je ještě někam nahlásit. Nakonec redukce stavu pokračuje víc než jsem si představoval. Z šesti omeg už mám jen dvoje Zase mě to vykolejilo z chrono klidu, který jsem teď skoro rok měl díky Aqua Terra. Každopádně díky za tipy a zkušenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 26. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2023 Začal bych u nějakého AD Omegy, ale asi bych čekal, že budou chtít nějaké potvrzení od Policie - pokud ne, tak tím lépe pro tebe. Držím palce a dej vědět, když bude nějaký progres. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter48 Odesláno 19. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2023 Ak by sa veselo nekupovali kradnuté hodinky za to že majú dobrú cenu kradlo by sa nemej . Aj tresty sú nízke , aj servisi malo spolupracujú pri odhaľovaní . Je to proste smutne….;zlepšenie je v nedohladne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se