Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Cody: No, jo máš recht, ale tam si už nepamatuju heslo... :( Michal už nepíše, mám takovej pocit, že se nasral, raději si vypnu mobil... A taky doufám, že není napíchlej... :D

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno
  911 napsal:
specialni cokoladove pralinky. cokolada je my druhy nebo treti hobby :)

No jo , ja cokoladu muzu. Na posezeni snim klidne dve Milky , ale musi byt s celymy orechy :P Ale ty pralinky jsou asi o necem jinem ....

Odesláno
  cody napsal:
4 Biker: No a co? Jesli se nepletu tak od dob co jsi mel problem s prihlasenim mas jeste jeden nick. Ja mam jeste dva, nas nejakej moderator nedobehne:-)

mírné OT.....v tomto zmíněném případě je nový nick k ničemu......BAN platí i pro ně...... ;)

Návštěvník Tada
Odesláno
  kibi napsal:
zaroven velmi varuji pred www.mageo.cz :D

Uf, naštěstí je ta stránka tak nepřehledná, že pro mě nepředstavuje nebezpečí :D

Odesláno (upraveno)

Cody: Je myslím zcela evidentní a patrné, že Michala hodinky zajímaly už od útlého dětství... Nutno uznat, že už tehdy byl elegán - hotovej Bartoška...

A já teď doufám, když už víš, kterej to je, že si tu budu moct někdy něco přečíst...

post-2202-1248644971.jpg

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno

4 Gil: Taky OT, asi jako vsichni, prosim te jak banuje tohle forum? Jen IP, nebo i MAC a grafika a disk a ja nevim co vsechno?

Odesláno

Biker - byl jsem vyvencit coklisko tak jsem nemel cas te odstrihnout :lol2: Ja jsem vcelku hodnej, ban jsem zatim dal jenom spammerum a chtel jsem ho dat boo-beekovi a vlastne jednou jsem dal ban na 14 dni lolohhovi, ale to me nenasral jen si o nej pozadal a nepodarilo se mi vymluvit mu to :)

911 - sakra a ted uz me tu znaji vsichni, tak dik no :)

Odesláno
  Tada napsal:
Uf, naštěstí je ta stránka tak nepřehledná, že pro mě nepředstavuje nebezpečí :D

Kdo mi napovi ci posle primy link? Zacinam na Tadu bejt zvedavej:-)

Návštěvník Tada
Odesláno
  cody napsal:
Kdo mi napovi ci posle primy link? Zacinam na Tadu bejt zvedavej:-)

Co, kde, kdo jak? Proč?

Odesláno
  Tada napsal:

Myslel jsem ze tam mas tu fotku s tim oholenym pindourem. Jak jsem tvrdil ze je mi fuk jak vypadas tak to jsem lhal :rolleyes:

Odesláno
  cody napsal:
4 Gil: Taky OT, asi jako vsichni, prosim te jak banuje tohle forum? Jen IP, nebo i MAC a grafika a disk a ja nevim co vsechno?

tak takovýhle detaily po mně nechtěj,to nevím......

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...