911 Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Odesláno 26. července 2009 Dantechno napsal: Hele co to tam v tom podpise teda mas? Nejaka specialita? specialni cokoladove pralinky. cokolada je my druhy nebo treti hobby
Peta-Biker Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Odesláno 26. července 2009 (upraveno) Cody: No, jo máš recht, ale tam si už nepamatuju heslo... Michal už nepíše, mám takovej pocit, že se nasral, raději si vypnu mobil... A taky doufám, že není napíchlej... Upraveno 26. července 2009 uživatelem Peta-Biker
Dantechno Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Odesláno 26. července 2009 911 napsal: specialni cokoladove pralinky. cokolada je my druhy nebo treti hobby No jo , ja cokoladu muzu. Na posezeni snim klidne dve Milky , ale musi byt s celymy orechy Ale ty pralinky jsou asi o necem jinem ....
Gilius Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Odesláno 26. července 2009 cody napsal: 4 Biker: No a co? Jesli se nepletu tak od dob co jsi mel problem s prihlasenim mas jeste jeden nick. Ja mam jeste dva, nas nejakej moderator nedobehne:-) mírné OT.....v tomto zmíněném případě je nový nick k ničemu......BAN platí i pro ně......
911 Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Odesláno 26. července 2009 Peta-Biker napsal: 911: Bacha, Tadu tady můžem dát, ten není moderátor, ale Michal jak se nasere, ten nás "střihne " všechny ja mu platim stejne vypalny jinak bych dostal ban viz. http://forum.chronomag.cz/index.php?s=&...st&p=290348
Návštěvník Tada Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Odesláno 26. července 2009 kibi napsal: zaroven velmi varuji pred www.mageo.cz Uf, naštěstí je ta stránka tak nepřehledná, že pro mě nepředstavuje nebezpečí
Peta-Biker Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Odesláno 26. července 2009 (upraveno) Cody: Je myslím zcela evidentní a patrné, že Michala hodinky zajímaly už od útlého dětství... Nutno uznat, že už tehdy byl elegán - hotovej Bartoška... A já teď doufám, když už víš, kterej to je, že si tu budu moct někdy něco přečíst... Upraveno 26. července 2009 uživatelem Peta-Biker
cody Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Odesláno 26. července 2009 4 Gil: Taky OT, asi jako vsichni, prosim te jak banuje tohle forum? Jen IP, nebo i MAC a grafika a disk a ja nevim co vsechno?
spiderer Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Odesláno 26. července 2009 Biker - byl jsem vyvencit coklisko tak jsem nemel cas te odstrihnout Ja jsem vcelku hodnej, ban jsem zatim dal jenom spammerum a chtel jsem ho dat boo-beekovi a vlastne jednou jsem dal ban na 14 dni lolohhovi, ale to me nenasral jen si o nej pozadal a nepodarilo se mi vymluvit mu to 911 - sakra a ted uz me tu znaji vsichni, tak dik no
spiderer Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Odesláno 26. července 2009 Kazdopadne kalby s lolohhem (1. foto) a 911 (2. foto) taky nebejvaji marny
cody Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Odesláno 26. července 2009 Prazskemu srazu a Libni, zdaleka se vyhni
Peta-Biker Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Odesláno 26. července 2009 spiderer: Ta první fotka zkresluje, já myslím, že lolohh nemá tak řídký obočí Já si ho pamatuju od posledně takhle :
cody Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Odesláno 26. července 2009 Tada napsal: Uf, naštěstí je ta stránka tak nepřehledná, že pro mě nepředstavuje nebezpečí Kdo mi napovi ci posle primy link? Zacinam na Tadu bejt zvedavej:-)
spiderer Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Odesláno 26. července 2009 Biker - no on si ho prave pravidelne holi takze kdyz to YPO fotil tak to mel jeste celkem cerstve upraveny
Návštěvník Tada Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Odesláno 26. července 2009 cody napsal: Kdo mi napovi ci posle primy link? Zacinam na Tadu bejt zvedavej:-) Co, kde, kdo jak? Proč?
Peta-Biker Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Odesláno 26. července 2009 (upraveno) Michale, už spíš nebo si ještě napíšem??? Že ty jsi šel do sebe a už mi píšeš dopis... Upraveno 26. července 2009 uživatelem Peta-Biker
cody Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Odesláno 26. července 2009 Tada napsal: Uf, naštěstí je ta stránka tak nepřehledná, že pro mě nepředstavuje nebezpečí Myslel jsem ze tam mas tu fotku s tim oholenym pindourem. Jak jsem tvrdil ze je mi fuk jak vypadas tak to jsem lhal
spiderer Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Odesláno 26. července 2009 Peta-Biker napsal: Michale, už spíš nebo si ještě napíšem??? Že ty jsi šel do sebe a už mi píšeš dopis... Tak ja uz jdu radsi spat, tohle zkousej na lolohha nebo 911ku
Peta-Biker Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Odesláno 26. července 2009 (upraveno) Tak to mě mrzí, ale co, já Ti to přeci jen pošlu... Zbyla mi doma nějaká známka. Mám celkem úhledné písmo už od první třídy. Upraveno 26. července 2009 uživatelem Peta-Biker
Gilius Odesláno 27. července 2009 Nahlásit Odesláno 27. července 2009 cody napsal: 4 Gil: Taky OT, asi jako vsichni, prosim te jak banuje tohle forum? Jen IP, nebo i MAC a grafika a disk a ja nevim co vsechno? tak takovýhle detaily po mně nechtěj,to nevím......
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se