šíma Odesláno 8. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2009 Kolegáčkové mám dotaz. Zvládnu v domácích podmínkách výměnu korunky u Steinhart Nav. B-Uhr 44 mm? Nechal jsem si poslat diamant a jak tak koukám, má vnitřní závit. Stačí tedy jen nějak fixovat osičku a prostě původní korunku vyšroubovat a nahradit ji novou, nebo to má nějaký háček? Díky.
rmx Odesláno 8. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2009 (upraveno) Je to jak píšeš, chytit kleštěma natahovací hřídel ( ideální jsou ploché bez zoubků v čelistech, někdy se použije i štípací ale to Ti nedoporučím ) co neblíže u závitu korunky a druhou rukou povolit korunku. A pak našroubovat novou, podle síly při povolení odhadneš jak máš novou korunku utáhnout, hodně zdaru. Edit: chybějíci slovo Upraveno 8. ledna 2009 uživatelem rmx
šíma Odesláno 9. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 Je to jak píšeš, chytit kleštěma natahovací hřídel ( ideální jsou ploché bez zoubků v čelistech, někdy se použije i štípací ale to Ti nedoporučím ) co neblíže u závitu korunky a druhou rukou povolit korunku. A pak našroubovat novou, podle síly při povolení odhadneš jak máš novou korunku utáhnout, hodně zdaru. Edit: chybějíci slovo
mischa Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 prosím, odkud máš ten diamant a na kolik Tě přišel? Díky
Baker Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 prosím, odkud máš ten diamant a na kolik Tě přišel? Díky Rekl bych ze odtud.
šíma Odesláno 10. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 10. ledna 2009 prosím, odkud máš ten diamant a na kolik Tě přišel? Díky Už je tam, výměna byla bez problémů. Teď budu zkoumat, jestli se se mi náhodou víc nelíbila ta původní. Vyšla mě i s poštovným na 600 Kč. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se