Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím, 

Měl bych možná začátečnický dotaz ale vlastním pouze několik automatů seiko, takže jsem to nikdy neřešil.

Včera jsem se byl v hodinářství podívat na Khaki Field auto kolem kterých už nejakou dobu kroužím. 

Prekvapilo mě, že byly ve vitríně uloženy s vysunutou korunkou v poloze seřizování času, tedy se zabržděnou setrvačkou. Po zasunutí korunky se hned rozběhly ale nevím jak moc byly natažené atd. 

Otázka tedy zní: Jaký vliv na strojek má aktivní hackink při "skladování" hodinek?

Děkuji 

Odesláno

Samotný hacking podľa mňa nemá vplyv na životnosť, skôr natiahnuté perko bude viac opotrebované akokeby bolo uvoľnené, pri dlhodobom skladovaní. 

Odesláno

Dík za odpověď. Spíš jsem hledal další důvod proč je nakonec nevzít. Hodinky jsou to opravdu parádní ale ten antireflex nemůžu zkousnout. V prodejně pod zářivkama jsem se na odečtení času musel hodně soustředit. 

Odesláno

Ty Khaki Field auto mají ploché sklo? Škoda, žes to nevyfotil. Měl jsem za to, že antireflex, je tam právě proti reflexům, stejně jako na objektivech fotoaparátů, dalekohledů, brýlových čočkách apod.

Odesláno

Aha. Na H70555533 snad antireflex opravdu není. Pro mě je mnohem horší vada na kráse ta u datumky vysunutá "15".

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...