Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 49
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ahoj...někdo přísahá na model 1300,někdo na model 1500-oproti 80-kám jsou atomové a solární(to jsou ale 80-ky také).....podle mne ani až tak nezáleží na tom,který model koupíš,všechno jsou to tak našlapané hodinky,že neprohloupíš.

model 1500 jsem měl chvilku v packách a malou review napsal zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=16378

Na druhou stranu...80-ky jsou hodně drsné protreky.....možná odolnější,než všechny ostatní(alespoň takto se o nich mluví)+prý jsou z celé řady nejodolnější vůči zimě.

SGW 100 mám....to jsou dobré hodinky,ale oproti výše zmíněným modelům jsou "chudé"......umí pouze kompas a teploměr....

Co konkrétně od těch hodinek chceš????

mimochodem...mrkni se ještě tady:

http://pathfinder.casio.com/

Odesláno

diky za reakciu, Gilius. Studujem tie odkazy co si napisal. Od hodiniek chcem aby to bol dostojny nastupca G-shock-ov ktore mi minuly tyzden po 11 rokoch odisli..

Tieto tri som po dlhom hladani vytipoval, su mi sympaticke, ale tak nejak vo mne vrta ci nezobrat predsa len tie swg-100. Ta cena je neporovnatelne nizsia, pritom funkcne tymi troma tak velmi nezaostavaju (ak tam ovsem niesu nejake lacne snimace teploty, kompas ktore z toho robia skor hracku). Nikde som nenasiel ich hrubku. Ale 11.5mm ako 1300ky asi mat nebudu, ze? Toto mi neskor zacalo vadit na g-shock-och, ktore mali 1.7cm na hrubku a skladal som ich pri kazdej prilezitosti, lebo jednoducho zavadzali.

Rad by som mal v hodinkach solarne napajanie (kvoli problemom s vymenou baterie, az to nemusim posielat do bratislavy len preto aby zostala zachovana vodotesnost), casovu synchronizaciu cez radio neviem ci ma zmysel riesit, neviem ci sem ten nemecky vysielac doziari, ale na druhu stranu by to bolo fajn, G-shocky nadbiehali za mesiac minutu, co bolo dost ostravne. Dalej odolne sklo a automaticke podsvietenie. Zo zvysnych funkcii vyuzijem tak barometer a teplomer, mozno kompas. Viem ze SWG100 z toho moc nesplna, ale zase ta cena!:) Na 80kach sa mi paci ze ich dostanem s titanovym remienkom za rovnaku cenu ako 1300ky s plastovym. Ide o to ci ozeliet funkcie ktore maju 1300, resp. 1500 a zobrat radsej titanove 80ky. Doteraz som mal plastovy remienok a vcelku mi vyhovoval. A teraz babo rad:)

Odesláno

Tak k těm SGW 100- mají asi 11 mm....(nemám to jak změřit úplně přesně)....teploměr měří celkem přesně(pokud to porovnám s teploměry doma,liší se asi o desetinku) a kompas (po kalibraci) také gut....hračka to rozhodně není. Radiem řízené nejsou,solar taky ne.......mám je od 23.12. a zatím spokojenost.....za tu cenu jsou to vážně hodně slušné digitálky!!!!

Ku zbytku....člověče,to Ti neporadím.....z toho,co píšeš,by Ti vyhovoval nějaký klon všech třech.....:)

Jestli Tě znervózňuje přesnost,potom určitě 80-ky....moduly 1300 a 1500 stovek jsou na tom hůře(asi o cca 5 sec) než 80-ky.

Možná bych se ještě juknul po jiných nabídkách(není-li požadavkem přímo Casio-které jsem samozřejmě v top5).....třeba takový Highgear Altis.......

No...a jestli bys oželel kompas,tak potom je volba naprosto jasná....GShock GW 9200 Riseman

http://hodinky.inshop.cz/inshop/casio/prot...-gw-9200-1.html

Odesláno

To marcelo: odkiaľ si?, mám oboje, teda sgw100 aj gw 9200, ale ako hovoril gilius tak tie gw 9200 je jasná voľba, to môžem potvrdiť.

Odesláno

Diky za info.

Lubos, som zo ziliny, trochu z ruky, co? :)

Tie G-shocky som zavrhol, tak isto Highgear. Nepacia sa mi. Rozhodujem sa uz viacmenej medzi PRG 80T a SWG-100. Preco su vlastne tie 80ky oznacene ako PRG a nie PRW? Znamena nizsie cislo nizsiu radu, ked 1500-1 su lacnejsie ako 1300-1? Nacriet hlbsie a mat hodinky na dalsich 10 rokov alebo usetrit. Neviem, zajtra sa dufam rozhodnem.. Este raz diky.

Odesláno
Tie G-shocky som zavrhol, tak isto Highgear. Nepacia sa mi. Rozhodujem sa uz viacmenej medzi PRG 80T a SWG-100. Preco su vlastne tie 80ky oznacene ako PRG a nie PRW? Znamena nizsie cislo nizsiu radu, ked 1500-1 su lacnejsie ako 1300-1? Nacriet hlbsie a mat hodinky na dalsich 10 rokov alebo usetrit. Neviem, zajtra sa dufam rozhodnem.. Este raz diky.

proč jsou tak pojmenované,to nevím....:( Jestli máš ty peníze,nerozhodoval bych se a vzal ty PRG 80-ky. I když si nemyslím,že by SGW-100 nevydržely 10 let(a více)....určitě vydrží. Také se chystám pořídit nějaký vyšší model.....:) Vybráno "skoro" mám....rozhoduju se mezi některým z "obyč" Pathfinderů(ono je to skoro jedno,který),nebo Sea-Pathfinder.....:)

Uvidíme....mám čas....letos nějaké vezmu..... ;)

Odesláno (upraveno)

(marcelo:Lubos, som zo ziliny, trochu z ruky, co? :)

škoda, chcel som ti ich ukázať, aby si sa mohol rozhodnúť. Daj vedieť čo si kúpil. S radou Protrek 80, 1500 a 1300 nemám skusenosti, takže ti neporadím, čau

Upraveno uživatelem luboš72
Odesláno

Takze mam dalsi problem. Nedalo mi to a nakreslil som si ich na papier kvoli rozmerom. Tie 80ky su riadne macate, dokonca su sirsie ako moja kostnata ruka. A to som im uz bol nakloneny, teraz som zase blizsie sgw 100kam. Rozdiel je vazne velky, uz ked som mal na ruke 1300ky, ktore su o cca 5mm uzsie ako 80T, zdali sa mi len tak tak. Pre koho to robia, kurnik, pre slonov??..prvy krat co lutujem ze nemam 120kil..

Odesláno
jo...tak tohle si musíš přebrat sám...:lol2:

Gilius, Gilius, riadne si ma nakazil :helpsmilie: . Dnes som držal v ruke Mudmany. Odolal som..... Som na seba hrdý :gunsmilie: . A objednal som si GW9200 Riseman :suicide_anim:

Odesláno
Gilius, Gilius, riadne si ma nakazil :helpsmilie: . Dnes som držal v ruke Mudmany. Odolal som..... Som na seba hrdý :gunsmilie: . A objednal som si GW9200 Riseman :suicide_anim:

:lol2::lol2::lol2:

já za nic nemůžu....... :whistle:

Odesláno
safra...to je skok úplně někam jinam...... :worried_anim: ...v porovnání s 1300 úplně o ničem..... :thumbsdown_anim:

a bohuzial je to aj cenovy skok. Ale velmi sa mi pacia.

Inak dnes som zase skocil do kamenneho obchodu a mal som na ruke PRG 80-1. Kupodivu nevyzerali tak velke ako som predpokladal => som tam kde som bol. Holt tazky zivot s takou nerozhodnostou..

• po 3 týdnech...
Odesláno
a bohuzial je to aj cenovy skok. Ale velmi sa mi pacia.

Inak dnes som zase skocil do kamenneho obchodu a mal som na ruke PRG 80-1. Kupodivu nevyzerali tak velke ako som predpokladal => som tam kde som bol. Holt tazky zivot s takou nerozhodnostou..

Ahoj, taky jsem okukoval Casio PRG-80 jsou nádherný, ale pro velmi příznivou cenu jsem nakonec koupil Casio SGW-100. Zítra dorazí tak uvidíme jak budu spokojen.

Odesláno
Ahoj, taky jsem okukoval Casio PRG-80 jsou nádherný, ale pro velmi příznivou cenu jsem nakonec koupil Casio SGW-100. Zítra dorazí tak uvidíme jak budu spokojen.

Ta Casia SGW 100 jsou ale o něčem jiném....měl jsem je,ty hodinky umí "pouze" kompas a teploměr.....oproti Protrekům jsou "chudým příbuzným"........ale nosit se nechají,to ano......:)

Odesláno (upraveno)
Ta Casia SGW 100 jsou ale o něčem jiném....měl jsem je,ty hodinky umí "pouze" kompas a teploměr.....oproti Protrekům jsou "chudým příbuzným"........ale nosit se nechají,to ano......:)

Mne se ty vychytávky u Casia PRG-80 tak moc líbí hlavně ten Dual lcd atd., vím však, že bych výškoměr, barometr nevyužil tak jsem se rozhodl pro hodiny s nižší cenou, ale se slabší výbavou. Jediné co mne na Casio SGW-100 nejvíce chybí automatické podsvícení při zvednutí ruky k obličeji to bych spíše oželel ten teploměr. Jinak je divné, že hodinky Casio SGW-100 jsou označovány za Protrek sérii když k ní vůbec typovým označením nepatří a správně je to uvedeno pouze na stránkách Casia v typové řadě Sport. Hlavně mi šlo o hodinky podobné vzhledem jako protreky a s velkým displejem. Myslím, že tato verze hodinek bude oblíbená převážně pro nízkou cenu a pro lidi co takové funkce jako má Protrek nepotřebují a nevyužijí.

Upraveno uživatelem jfk
Odesláno
Preco su vlastne tie 80ky oznacene ako PRG a nie PRW?

Jestli se nepletu, tak PRG je obycejny model a PRW znamena, ze prijimaji radiovy signal (Wavereceptor)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...