Ivan Lelák Odesláno 14. září 2023 Nahlásit Odesláno 14. září 2023 Omlouvám se za tento dotaz, pokud se to už řeší jinde. Tak nějak jsem se zakoukal do britských hodinek Bremont. Je to poměrně mladá firma, ale její tah na branku je velký a určitě je nepovažuji za microbrands. Nicméně pro Bremont jsem tady nenašel samostatný prostor. Třeba francouzská Yema je zařazena mezi microbrands (má aspoň tento prostor), kam podle mého názoru nepatří a možná i ta by si zasloužila širší samostatný prostor. A takových výrobců by se našlo určitě víc. Máme tu prostor pro švýcarské, ruské, české, německé, japonské, dokonce i čínské hodinky, ale ne pro britské, francouzské nebo aspoň pro jednotlivé výrobce, pokud jich je v dané zemi málo. Máme tu sekci pro vojenské, kapesní, digitální nebo dokonce vintage hodinky, ale nenašel jsem samostatný prostor pro pilotky, potápky, oblekovky atd., což jsou významné skupiny. Nebo hledám blbě? Chápu, že filosofie struktury fóra je nějaká, ale rád bych v ní našel prostor pro jakoukoliv významnější kategorii nebo výrobce. Děkuji za prostor.
Harwey Odesláno 14. září 2023 Nahlásit Odesláno 14. září 2023 Bremont tu ma svoje vlakno, sice stare, ale ma na ostatne europske hodinky je tu sekcia tiez https://forum.chronomag.cz/forum/117-ostatní-zajímavé-evropské-hodinky/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se