kaktusář Odesláno 27. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října lesní výjevy 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VlastaMikel Odesláno 31. října Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října (upraveno) Tyhle baterkáče mám roky , nenosím je . Přesto ten design miluju (dual time zone,datum ) , místo ve skříni mají jisté hned vedle navitimeru . Upraveno 31. října uživatelem VlastaMikel 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 1. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu V 31. 10. 2024 v 17:49, VlastaMikel napsal: Tyhle baterkáče mám roky , nenosím je . Přesto ten design miluju (dual time zone,datum ) , místo ve skříni mají jisté hned vedle navitimeru . jsou moc pěkné... když mi začínal chronobundus, těsně před vstupem na forum, tak jsem se díval hlavně po zeppelinech a přál si jedny vlastnit... no a pak jsem vlezl sem a už k tomu nějak nedošlo... ale pořád se mi líbí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VlastaMikel Odesláno 1. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu před 2 minutami, kaktusář napsal: jsou moc pěkné... když mi začínal chronobundus, těsně před vstupem na forum, tak jsem se díval hlavně po zeppelinech a přál si jedny vlastnit... no a pak jsem vlezl sem a už k tomu nějak nedošlo... ale pořád se mi líbí.. No , jasně . Koupil jsem je před vstupem na chronomag . Dneska už bych je asi taky nekoupil . Každopádně ten design mě chytá u srdce . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 2. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 5 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salamaster Odesláno 13. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu (upraveno) Mé první hodinky, které jsem si kdy koupil. Vděčím jim za hodně, ať už , že tím začal můj zájem a vášeň o hodinky a nebo taky, že jsem vůbec zde. I díky ním vymýšlím jaké další koupit. I přes jejich kvalitu je mám rád a zelená se mi zvlášť na sluníčku strašně líbí a zatím fungují bezchybně. Upraveno 13. listopadu uživatelem Salamaster 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter48 Odesláno 15. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu Candino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se