Přejít na obsah

Jaké quartz hodinky máte dnes na ruce?

kaktusář

Doporučené příspěvky

V 31. 10. 2024 v 17:49, VlastaMikel napsal:

Tyhle baterkáče mám roky , nenosím je . Přesto ten design miluju (dual time zone,datum ) , místo ve skříni mají jisté hned vedle navitimeru :D . 

IMG_4493.jpeg

jsou moc pěkné... když mi začínal chronobundus, těsně před vstupem na forum, tak jsem se díval hlavně po zeppelinech a přál si jedny vlastnit... no a pak jsem vlezl sem a už k tomu nějak nedošlo... ale pořád se mi líbí..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 minutami, kaktusář napsal:

jsou moc pěkné... když mi začínal chronobundus, těsně před vstupem na forum, tak jsem se díval hlavně po zeppelinech a přál si jedny vlastnit... no a pak jsem vlezl sem a už k tomu nějak nedošlo... ale pořád se mi líbí..

No , jasně . Koupil jsem je před vstupem na chronomag :D . Dneska už bych je asi taky nekoupil . Každopádně ten design mě chytá u srdce . 

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Mé první hodinky, které jsem si kdy koupil. Vděčím jim za hodně, ať už , že tím začal můj zájem a vášeň o hodinky a nebo taky, že jsem vůbec zde. I díky ním vymýšlím jaké další koupit. I přes jejich kvalitu je mám rád a zelená se mi zvlášť na sluníčku strašně líbí  a zatím fungují bezchybně. 🙂

IMG_20241113_105045006_HDR.jpg

Upraveno uživatelem Salamaster
  • Like 1
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...