Jerryl Odesláno 14. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Zatím to pro mě nevypadá vůbec dobře. Za poslední týden bych si jenom z našeho prodejního vlákna vybral hodinky za 60 tisíc. A to ještě není ani středa. Jdu pryč, nazdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Povedal som si, že do 40ky nič. To je 2 roky. Na okrúhle si chcem dopriať aquisy. 14. 1 a jedné sú už doma a druhé na ceste . "Kedy toto skončí ?!" 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 23. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna Jo, ale ty marthony jsem stihnul koupit těsně před koncem roku, takže to se nepočítá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gathis Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna A počítá se jako porušení, když jsem si je nekoupil sám? Moje drahá polovička trvala na tom, že toto je ten správný dar k půlkulatinám a já se ani moc nebránil 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 25. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Kdepak, v tom jsi nevinně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukk Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Já se snažím pořízovat hodinky u vzácnějších příležitostí, jako určitou upomínku. Měníte zaměstnání, ženíte se, jedete na nějakou výpravu, činíte zásadní životní rozhodnutí atd. Ty hodinky pak v sobě mají tu vzpomínku, díky čemuž k nim máte silnější vztah. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gathis Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna před 57 minutami, Lukk napsal: Já se snažím pořízovat hodinky u vzácnějších příležitostí, jako určitou upomínku. Měníte zaměstnání, ženíte se, jedete na nějakou výpravu, činíte zásadní životní rozhodnutí atd. Ty hodinky pak v sobě mají tu vzpomínku, díky čemuž k nim máte silnější vztah. To je docela fajn způsob jak to omezovat. Já teď vím, že tyto už taky budu mít navždy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 25. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna (upraveno) To je výborný přístup. Já mám pamětní hodinky ke svatbě i k rozvodu a jedny jsou lepší než druhý! Jenže pak už hledám možnosti, k čemu bych mohl dostat další a další. Upraveno 25. ledna uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukk Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Důvod najdeš vždycky, když chceš Ale fakt je lepší tomu nastavit pravidla. Jak nakupuješ moc často, ten nákup zevšední a začínáš hromadit. Pak přijdou myšlenky, že místo pěti normálních hodinek, které tě už nebaví a radši bys je prodal, jsi mohl mít jedny vysněný nebo jsi mohl vzít manželku na dovolenou. Ale když si to necháš na spešl příležitosti, z toho nákupu je pak jinej požitek, většinou jdeš taky na jistotu, takže je pak větší šance, že ti takové hodinky budou sedět, že je budeš nosit a neskončej se ztrátou tady v prodejním vlákně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 25. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna JJ tím vším jsem si za více než 20 let na tomto fóru prošel a stále to nemá konec Abych vášeň udržel na uzdě, tak jsem založil toto vlákno, ale zatím to moc nepomohlo. Letos se zatím držím 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybkin Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna V 25. 1. 2025 v 14:04, gathis napsal: A počítá se jako porušení, když jsem si je nekoupil sám? Moje drahá polovička trvala na tom, že toto je ten správný dar k půlkulatinám a já se ani moc nebránil Ty jsou super, to jsou ty větší? Mě by sedly 37mm s bílým cifrem, nemít to ten kompas na lunetě už je mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gathis Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna (upraveno) před 56 minutami, Rybkin napsal: Ty jsou super, to jsou ty větší? Mě by sedly 37mm s bílým cifrem, nemít to ten kompas na lunetě už je mám. Jj, to jsou ty větší. Kompas mi nijak nevadí, přijde mi to podobné, jako třeba luneta na potápkách. Taky ji 99% majitelů využije akorát tak na počítání piv v hospodě. Stejně tak třeba další stupnice na hodinkách se stopkami, nebo heliový ventil, mají svůj specifický účel, ale reálně pro většinu lidí bez využití.. Upřímně, ani ten kompas již nevnímám, ale užívám si super pohodlný tah, AR na skle které jakoby neexistuje a hrozně se mi líbí celý cifr i s ručičkami. Upraveno 31. ledna uživatelem gathis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno pátek v 22:49 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 22:49 Od konce roku, jsem sledoval snad všechny výprodeje, a postupně nakupoval hodinky na litacku, co mi ležely v hlavě, a nakonec pokoupil co šlo, včera jsem od kámoše vzal Seiko 5 GMT, a za poslední dobu, jsou to hodinky, co mi dělají velkou radost, a jsou zase příjemné na ruce i na tahu. Nicméně půlku z toho jsem ani nevybalil a už zase koukám na Omegy a Zenithky, Takže čas výprodeje, bude nakonec u měKaždopádně, je to hrozná závislost. Jo a koupil jsem zrovna Xezo na které koukám od doby, kdy dělali ještě hodinky, a ne jen pera. Hezký večer všem. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se