marty235 Odesláno 6. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2023 Zdravím. Máme doma přes rok DJ.....má je manželka. Já mám rád větší hodinky. Považujeme se za menší sběratele a po letech života ve Švýcarsku a návštěv mnoho Swiss manufaktur hodinarskych zde a různých muzeí pocinaje Jaquet Droz,AP apod....i za slušné odborníky na téma "hodinky". Vem si co se ti líbí,ale za mě určitě Swiss Made. Ať je Rolex oblíbený ve světě nebo ne, je to Rolex. Já osobně Rolex pro sebe nemusím, ale je to dobra značka, ne nejstarší a ne nejlepší, ale ok. Seiko jako milovnik Swiss Made u nás bohužel nemají místo. Jen můj názor. Mějte prima den všichni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aston Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2024 Ja by som bral tiez DJ, Grand Seiko ma fantasticke strojceky, nedaju sa porovnat s Rolex, ale investicne si s DJ lepsie Ale ako uz bolo povedane, hlavne sa ti musia pacit a musis ich rad nosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marty235 Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2024 před 9 minutami, Aston napsal: Ja by som bral tiez DJ, Grand Seiko ma fantasticke strojceky, nedaju sa porovnat s Rolex, ale investicne si s DJ lepsie Ale ako uz bolo povedane, hlavne sa ti musia pacit a musis ich rad nosti. Ahoj u nás menší změna:-) v říjnu roku 2023 jsem si koupil i já Rolex, ale bicolor Datejust 41. Nádhera jsem nadšený. před 11 minutami, Aston napsal: Ja by som bral tiez DJ, Grand Seiko ma fantasticke strojceky, nedaju sa porovnat s Rolex, ale investicne si s DJ lepsie Ale ako uz bolo povedane, hlavne sa ti musia pacit a musis ich rad nosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aston Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2024 před 2 minutami, marty235 napsal: Ahoj u nás menší změna:-) v říjnu roku 2023 jsem si koupil i já Rolex, ale bicolor Datejust 41. Nádhera jsem nadšený. Perfektne, tak nech robia vela radosti a potesenia pri noseni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marty235 Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2024 před 1 minutou, Aston napsal: Perfektne, tak nech robia vela radosti a potesenia pri noseni Děkuji, ano dělají velkou radost. Je jedno kolik je hodin, ale jen pohled stačí a máš úsměv. Tobě přeji také šťastný výběr hodinek, které tě budou bavit nosit , nejen kvůli tomu, že ukazují čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2024 V 3. 10. 2023 v 11:18, H.Z. napsal: Nakonec ta "statusovost" značky Rolex, až příliš přitahující pozornost na zápěstí (jak jsem byl upozorněn zkušenějšími nostiteli - v Evropě (nejen) je hromada míst kam se s Rolexy na zápěstí prostě nechodí) a výraznost těch hodinek, kterou ještě zvýrazní zmíněná "vroubkovaná" luneta a jubille (děkuji za upozornění od Karussell, to je zrovna věc o které stále přemyšlím) mi poněkud odrazuje. Já si skutečně nepotřebuji nic dokazovat, a už vůbec ne přes věci (hodinky), já jen chci pohodlné, kvalitně udělané, spolehlivé a hezké hodinky "na dlouho". Že jakékoli z těchto "leštěnek" budou časem poškrábané a dobité neřeším, stejně jako např. u auta, nakonec jsou to jen věci denního užití. Zaujala mě ta věta, že je hromada míst, kam se s R na ruce nechodí. Jako kvůli tomu, že tě o ně někdo připraví? Nebo jako, že se to nehodí? Doufám, že to nevyzní jako prudění, protože mě to fakt zajímá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2024 Tak ve městech Afriky nebo blízkého východu jako je Londýn, Paříž, Berlín jsou gangy, které se specializujou na krádeže luxusních hodinek přímo ze zápěstí majitelů. Těch videí je na netu dost a dost a taky varování, ze na některá místa se s drahejma hodinkama nechodí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2024 před 6 minutami, Frantik napsal: Tak ve městech Afriky nebo blízkého východu jako je Londýn, Paříž, Berlín jsou gangy, které se specializujou na krádeže luxusních hodinek přímo ze zápěstí majitelů. Těch videí je na netu dost a dost a taky varování, ze na některá místa se s drahejma hodinkama nechodí I ty naše instalatérský? Ty snad nikdo nechce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2024 Hele domorodci berou všechno, co se blejska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2024 Aha, já myslel, jakože budeš někde za burana. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2024 před 7 minutami, tommasini napsal: Aha, já myslel, jakože budeš někde za burana. Dík. Tak to budeš všude samozřejmě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2024 Tak paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m4stic Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2024 před 2 hodinami, pciza napsal: I ty naše instalatérský? Ty snad nikdo nechce Tiez som sa divil ale otvoril som youtube zadal tam “rolex steals” a nestacil som sa divit co sa deje v mestach ako London, Berlin, Paris… asi som zaspal dobu ale oddnes cestujem len s 10r starymi g-shokmi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2024 před 1 minutou, m4stic napsal: Tiez som sa divil ale otvoril som youtube zadal tam “rolex steals” a nestacil som sa divit co sa deje v mestach ako London, Berlin, Paris… asi som zaspal dobu ale oddnes cestujem len s 10r starymi g-shokmi. Tak to je Afrka na tom líp v Dakaru a vlastně po celým Senegalu a Gambii mi po nich nešli, ale možná to bylo tím že jsem měl místního průvodce anebo se jim vopravdu PAM nelíbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2024 před 3 minutami, pciza napsal: Tak to je Afrka na tom líp v Dakaru a vlastně po celým Senegalu a Gambii mi po nich nešli, ale možná to bylo tím že jsem měl místního průvodce anebo se jim vopravdu PAM nelíbí A pravda, tohle je ještě vlastně civilizace voproti Londýnu, Paříži a vlastně i tomu Berlínu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2024 před 6 hodinami, Aston napsal: Ja by som bral tiez DJ, Grand Seiko ma fantasticke strojceky, nedaju sa porovnat s Rolex, ale investicne si s DJ lepsie Ale ako uz bolo povedane, hlavne sa ti musia pacit a musis ich rad nosti. Ze ma GS fantasticke strojky neporovnatelne s RLX je dle meho mirne receno ponekud nadsazene, prijde mi, ze se to stalo tak trochu modnim tvrzenim. A brat hodinky jako investici je s prominutim blbost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aston Odesláno 11. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2024 V 9. 2. 2024 v 19:38, kdojinej napsal: Ze ma GS fantasticke strojky neporovnatelne s RLX je dle meho mirne receno ponekud nadsazene, prijde mi, ze se to stalo tak trochu modnim tvrzenim. A brat hodinky jako investici je s prominutim blbost. Samozrejme, nazor ti nikto nebere, ja som napisal co by som robil ja a podla coho by som sudil, zda sa mi ze taka bola otazka.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se