JB Odesláno 30. června 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2006 Zdravim, Resim jiz notoricky diskutovany problem na tomto foru - koupe spolecenskych hodinek do prace. Padli mi do oka Zenith Elite - Kalibr 680, ale bohuzel jsem se docetl jen silne reklame zbarvene informace na jejich firemnich strankach. V jejich oficialnim katalogu toho rovnez mnoho neni . Ma nekdo z prispevovatelu zkusenosti s timto modelem ? Se znackou ? Dali byste prednost automatum nebo rucnimu natahovani ? Dali byste jim prednosot pred Unionkama - Classic Automatic - Kalibr 26? Doporucili byste nejake jine hodinky v podbnych stylech a cenove relaci ? Dekuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 30. června 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2006 Aspoň napiš něco bližšího. Chceš s hranatým nebo kulatým pouzdrem? Ciferník světlý nebo tmavý? S kovovým tahem nebo koženým řemenem? Značku Zenith mohu vřele doporučit, zatím jsem se nesetkal s negativním ohlasem. Automat versus ruční nátah - záleží jak často je chceš nosit. Pokud nastálo, volil bych automat a jestli jen občas, radši natahovací. Přednost před Union G. rozhodně. Řekl bych, že Zenith je výborná volba a u společenských by ani neměla vadit 37 mm velikost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JB Odesláno 30. června 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2006 Promin, myslel jsem ze je to zrejme z uvedenych typu. Pouzdro kulate, kombinace cerna (stribrna) na bilem, nebo stribrnem podkladu. Myslim,ze do prace se vice hodi kozeny remen, taky tolik nevadi pri psani na notebooku, jako kozeny. Jinak diky za nazor na Zenith. Kamile trochu mne zarazil komentar o 37mm. Myslim, ze mensi rozmer u spolecenskych hodinek je spise prednosti nez nedostatkem. Vetsi rozmer zbytecne pritahuje pozornost a nekdy 'zapoli' s rukavem u kosile. Ale to je hodne subjektivni nazor. Uznavam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 30. června 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2006 Takže které z nich: S tou velikostí: Měly by být přesně 36,3 mm bez korunky. Je to subjektivní, máš pravdu. Vyfotil jsem narychlo porovnání Prim Linea 40 mm a Omega, které mají 36 mm jako Zenithy. Asi jde o zvyk, ale mně se zdají malé. Kdysi jsme tady diskutovali obvod zápěstí: http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=413 Rozptyl byl od 160 mm po 205 mm, já mám 200, na jiné ruce to bude vypadat jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JB Odesláno 1. července 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2006 Diky za srovnavaci fotografie Omeg vs Prim. Hodne mi to pripomina modni pravidla a doporuzeni do Trinny and Suzanne - silne zapesti (kosti) masivni sperk a naopak. Ma jeste nekdo nejaky postreh k Zenith Elite ? Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 1. července 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2006 Já hlasuju pro ty první.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 1. července 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2006 Tak to já bych šel do těch druhých... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 2. července 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2006 ja bych sel do tech union - kdyz neudelas chybu ani jednemi - obeje nejsou zadna upravena eta, ale vlastni kalibry (teda doufam, ze ten zenith ma vlastni, kdyz tohle neni el primero), ale jak rikam ty union mi prijdou lepsi - hezci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JB Odesláno 3. července 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2006 To steel: Podle katalogu Zenithu je rovnez Elite jejich vyrobkem, uvedenym v roce '94 po petiletem vyvoji. Neverim, ze by nekdo mohl pracovat 5 let na upravach ETA strojku a pak se jeste tim chlubit (muj laicky nazor). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 3. července 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2006 jo myslel jsem si to, ale jeden nevi :-) dneska je fakt vsechno eta :-), ale jak rikam union mi prijde lepsi ,sam nosim hodinky z glashutte /muhle nautische instrumente/ :-) tudiz jsem na ty nemce ujetej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 3. července 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2006 to steel: velmi pěkné!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se