Tom.100 Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Odesláno 12. října 2023 Zdravím, chtěl bych si koupit svoje první vintage Omage Seamaster a zaujaly mě nabídky z Japonska (vím o tom, že budu muset doplatit DPH a případně clo). Konkrétně se mi líbí například tenhle kus: https://www.chrono24.cz/omega/omega-seamaster-automatic-14765-sc-61--id30683513.htm Je to dobrý nápad? Jak moc lze poznat, které součástky nejsou originál (dial mi příjde až v moc dobrém stavu)? Případně uvítám jakékoliv jiné rady při koupi vintage Seamasteru.
redd Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Odesláno 12. října 2023 Za mě jsou originál, ale zbytečně hodně přeleštěný, hrany nožek by mohly být ostřejší atd. Já mám rád, když na vintage hodinkách je vidět trochu jejich stáří. Strojek není vyfocen, to není úplně dobře. Já bych do nich za tuhle cenu nešel.
rohatka Odesláno 13. října 2023 Nahlásit Odesláno 13. října 2023 Tiež by som do nich nešiel, pretože majú púzdro monobloc, takže k strojčeku sa dostaneš len cez sklíčko. ( preto asi predajca nemá fotky stroja ) Býva tam problém so spojkou na naťahovacom hriadeli, ktorá sa môže pri demontáži poškodiť.
Tom.100 Odesláno 13. října 2023 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2023 Díky moc za všechny odpovědi a tipy, budu tedy hledat dál.
redd Odesláno 13. října 2023 Nahlásit Odesláno 13. října 2023 Tiež by som do nich nešiel, pretože majú púzdro monobloc, takže k strojčeku sa dostaneš len cez sklíčko. ( preto asi predajca nemá fotky stroja ) Býva tam problém so spojkou na naťahovacom hriadeli, ktorá sa môže pri demontáži poškodiť. Za me tohle neni monobloc pouzdro
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se