Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, nedávno jsem si říkal, že bych potřeboval nějaký levnější hodinky se kterýma bych mohl všude bez strachu o to je ťuknout nebo škrábnoout. To mě přimělo k otázce… jaký jsou nejlevnější COSC automaty? Vlastně klidně i hw. Kde začít? Swatch tissot?

Odesláno

Koukni na kolekci hodinek Formex. Naprostá většina jejich hodinek (Swiss made) má certifikaci COSC. Kdybys některé z nich pak chtěl vyzkoušet na ruce, tak v prosinci budou vystavovat v Praze

Odesláno

Díky za odkazy všechno tohle mám již prošlé. A nejlevnější variantou mi asi přijde něco s powermatic 80. Sice nejsou všechny certifikovaný… ale přesnost splňuji

Odesláno
  V 18. 10. 2023 v 9:53, Marty223 napsal:

Za ty Mida díky👍 ty jsem v hledáčku vubec neměl a dost mě zaujaly… nějaká osobnější zkušenost?

Rozšířit  

Mel jsem Mido all dial COSC, ted mam Multifort chronograph, presnost a zpracovani v pohode. 

Odesláno
  V 19. 10. 2023 v 12:20, Marty223 napsal:
Nejspiš vyhrajou PRX sice bez COSC ale přesnost tak nějak splňují. A žadný takový nemám díky
Delas dobre, prave jedny cekam
Odesláno

Mal som Tissoty PR 100 s Powermaticom - T101.408.11.051.00
Dali sa kúpiť vážne za smiešne peniaze z US, tušim 279 USD a presnosť bola skvelá, ale ja mám výbornú skúsenosť so všetkými hodinkami zo Swatch group, čo sa týka presnosti, aj bez COSC kartičky...
Inak na Jomashope vyzerajú rozumne tieto:
https://www.jomashop.com/mido-automatic-black-dial-mens-watch-m0014311106192.html

Odesláno

Joo a ještě k těm tissotům nemůžu na ně řict ani slovo. Jsou to boží hodinky… zatim pořád na ruce jen pořídím ty modrý a černý nechám tatovi.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...