Jožan Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2009 Tak jsem koupil věrnému zvířeti hodinky...
Vit Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2009 (upraveno) Jožan napsal: Tak jsem koupil věrnému zvířeti hodinky... Paráda - dobrý nápad. Asi ti je nepůjčí, abys je nafotil z blízka, co? EDIT: smazal jsem foto Upraveno 14. ledna 2009 uživatelem Vit
MarcelG Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 Khaki E.T.O. byly jedny z prvních, po kterých jsem koukal, když jsem si usmyslil koupit nějaké hodinky. Ale po vstupu na toto forum, jsem prostě musel mechaniky a koupil jsem Hamiltony, ale Khaki King...
indigo Odesláno 19. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2009 Neměl bys ještě nějaké foto ? Třeba na ruce nebo ve srovnání s jinými hodinkami ..
Jožan Odesláno 20. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna 2009 Tak pár hodinek na srovnání.Hamiltony jsou suverénně nejtěžší,což je nádhera! Primky jsou před renovací...
indigo Odesláno 20. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2009 Ty Hemiltony jsou nádherné, asi o nich pouvažuju
stando Odesláno 20. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2009 (upraveno) Neviem,co je zle,ale....NEVIDIM ZIADNE FOTKY.Mate este niekto tento problem? ...tak uz sa mi zobrazili.Prepacte. Od toho "psika" by som si ich asi ani nepoziciaval.Vyzera sice milo,ale neviem neviem Pekne hodinky Upraveno 20. ledna 2009 uživatelem stando
Jožan Odesláno 20. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna 2009 indigo napsal: Ty Hemiltony jsou nádherné, asi o nich pouvažuju Díky!Faktem je že jsou podobné X Wind,ale za poloviční cenu.Zase to nejsou automaty,což mě víc vyhovuje jako outdoor...
Jožan Odesláno 20. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna 2009 stando napsal: Neviem,co je zle,ale....NEVIDIM ZIADNE FOTKY.Mate este niekto tento problem? ...tak uz sa mi zobrazili.Prepacte. Od toho "psika" by som si ich asi ani nepoziciaval.Vyzera sice milo,ale neviem neviem Pekne hodinky Díky za pochvalu! Psík je na lidi hodnej,ale všechna zvířátka papá.
Jožan Odesláno 20. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna 2009 kibi napsal: inu staffbull...? JJ. Abych to upřesnil,on by papal i lidi kdyby byl někdo tak blbej a v jeho přítomnosti mě napadnul.
koutnp Odesláno 11. března 2009 Nahlásit Odesláno 11. března 2009 Jožan napsal: Tak jsem koupil věrnému zvířeti hodinky... Kde jsi je koupil ? Taky jsem o nich uvažoval...
Jožan Odesláno 23. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. března 2009 koutnp napsal: Kde jsi je koupil ? Taky jsem o nich uvažoval... Timeparadise na Ebay.
jiriskopal68 Odesláno 29. března 2009 Nahlásit Odesláno 29. března 2009 MarcelG napsal: Khaki E.T.O. byly jedny z prvních, po kterých jsem koukal, když jsem si usmyslil koupit nějaké hodinky. Ale po vstupu na toto forum, jsem prostě musel mechaniky a koupil jsem Hamiltony, ale Khaki King... mě se více líbí Hamilton Indiana Jones, ale taky moc pěkné
pruša Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Odesláno 13. května 2009 Jožan napsal: Timeparadise na Ebay. Aké máš veľké zápästie, lebo uvažujem o nich ja mám cca. 17,5 cm, aby mi neboli veľké.
honza71 Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Odesláno 13. května 2009 pruša napsal: Aké máš veľké zápästie, lebo uvažujem o nich ja mám cca. 17,5 cm, aby mi neboli veľké. Ahoj. Není důležitý obvod zápěstí, ale šířka ruky v tom místě. Můžeš mít se stejným obvodem různě širokou ruku, ale to je asi jasný !!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se