Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den,

je to to už hodně let, co jsem viděl v obchodě hodinky Casio, které měly solární napájení. Na stránkách Casia je mají vyobrazené,ale je to dost mizerná kvalita. http://www.casio-europe.com/euro/watch/milestones/ je u nich rok 1993. Můžete mi prosím dát o nich nějaké lepší informace(název, funkce,...) a popřípadně, dají se dnes nějaké podobné(funkcemi i vzheldem) koupit? Díky.

Odesláno

jestli koukám správně,tak u roku 1993 nejsou solary....jsou to Casio JP 100 pulsemeter......

nedávno(asi před měsícem) jsem je viděl na Ebayi v NOS stavu.

Odesláno
Asi má pravdu. Jenže ty co jsem viděl byly napájené sluncem. Ale je to už dávno, tak se možná pletu.

stejně tak se ale mohu plést já(s tím typovým označením)......ještě,pro jistotu,pohledám.....tutově to bude vědět člen Casiotron.

• po měsících...
Odesláno

Ty z roku 1993 jsou opravdu BP-100 (modul 900) a tuty jsou BP-120 (modul 1101). Oboje mají kromě měření pulsu, ještě měření krevního tlaku (nikdy potom jsem už u Casio nic podobného neviděl) a modul 900 má kromě toho ještě stopky, odpočítávač a budík. Na ty BP-100 běžela v roce 1993 u nás v televizi i reklama.

Myslím, že jsou to tyto,ale ještě někde jsem viděl novější.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...