Igicz Odesláno 13. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2023 Zdravím pánové, mám na prodej moc hezkou a parádně vybavenou Insignii. Vše asi popsáno v inzerátu viz. níže, včetně fotek. Chtěl jsem po bawu jako doplněk k Outbacku a druhou 4kolku pro robku na zimu něco placatého, svižnějšího, ale už se ze mne asi stává důchodce:-) Je to krásné auto, supr vybavené, ale já už chci nejspíš jen benzín. Princezna se musí přizpůsobit:)) Auto je koupeno přímo u ofic. Opel dealera, byl to jejich referenční vůz, jezdil s ním vedoucí prodeje. Má to aktuálně cca 36 700 km, takže je po dvou servisech. Stk do října 2025. Hlavní plusy: 4x4, Head Up Display, ventilované/vyhřívané sedačky, předehřev vozidla, černý strop, Apple Car Play, Android Auto, sada Alu zimních kol... Mínusy: kosmetika na předním nárazníku, 20" kola jsou dost pochytané od obrubníků. Na středovém leštěném panelu jsou nějaké vlásečnice. Já jsem to neřešil. Odkaz na sauto: sauto inzerát - klik! Sranda je, že přímo můj vůz, který mám už nějaký pátek, má stále v nabídce jeden český přeprodejce (inzerát topdrive - klik!). Já jsem si auto dovezl sám, proto jsem schopen dát o desítky tisíc nižší cenu. V rámci chronomagu a seriózního jednání sleva možná. Víc foto na sautu. Popřípadě mohu dofotit, co kdo bude potřebovat. Cena je 719 000,- s možností odpočtu DPH. Díky za možnost inzerce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 28. listopadu 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 UP! 37t km, už jezdí na zimní sadě. Cena 695.000,- Kč s DPH, 574.380,- Kč bez DPH za krásnou a super vybavenou Insignii 4x4 s minimálním nájezdem. Pokud vaše drahá polovička často mrzne, určitě ocení předehřev vozidla:) Inzerát na sauto moc nehlídám, kdyby zrovna nebyl aktivní, tak klidně napište a pošlu další foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 9. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února HOP! 528.000 bez DPH , aktuálně cca 42.000 km a na zimní sadě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 26. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února Hop! Nějaké rozumné korekci ceny u auta se nebráním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 25. června Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června HOP! Co slezl sníh, tak spíše stojí před barákem. Aktuálně 45 tkm a 10.7 jde na garančku do Opla. Už si ji bral švagr, ale segra chce esúvé:/ Cena 489.000 bez DPH. Prodej jsem teď vůbec neřešil, případnému zájemci dopošlu info a foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 21. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října Hop!:-) Po garančce v autorizáku. Třeba se někomu bude hodit na zimu předehřev a 4x4. Aktuálně 49tkm, auto v super kondici. Teď jsem v něm zase jezdil, tak jsem neřešil prodej. Příští týden přehazuji na zimní sadu. Jediné mínus je kosmetika na nárazníku a chytnuté 20ky od předchozího majitele. Já to neřešil. Cena 459 bez DPH. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 29. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října UP! Přehazuji na zimní sadu. Zkusím 449 bez DPH, Jinak s ní odkroužím zimu. Stále cca 49 tkm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 2. prosince Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince Aktuálně v provozu. Cca 51 tkm. Komu se nechce každé ráno škrábat šibu...stále aktuální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky