Přejít na obsah

P: Opel Insignia GS, 4x4, Businnes OPL line, DPH

Doporučené příspěvky

Zdravím pánové, mám na prodej moc hezkou a parádně vybavenou Insignii. Vše asi popsáno v inzerátu viz. níže, včetně fotek. Chtěl jsem po bawu jako doplněk k Outbacku a druhou 4kolku pro robku na zimu něco placatého, svižnějšího, ale už se ze mne asi stává důchodce:-) Je to krásné auto, supr vybavené, ale já už chci nejspíš jen benzín. Princezna se musí přizpůsobit:))

Auto je koupeno přímo u ofic. Opel dealera, byl to jejich referenční vůz, jezdil s ním vedoucí prodeje. Má to aktuálně cca 36 700 km, takže je po dvou servisech. Stk do října 2025.

Hlavní plusy: 4x4, Head Up Display, ventilované/vyhřívané sedačky, předehřev vozidla, černý strop, Apple Car Play, Android Auto, sada Alu zimních kol... 

Mínusy: kosmetika na předním nárazníku, 20" kola jsou dost pochytané od obrubníků. Na středovém leštěném panelu jsou nějaké vlásečnice. Já jsem to neřešil. 

Odkaz na sauto: sauto inzerát - klik!

Sranda je, že přímo můj vůz, který mám už nějaký pátek, má stále v nabídce jeden český přeprodejce (inzerát topdrive - klik!). Já jsem si auto dovezl sám, proto jsem schopen dát o desítky tisíc nižší cenu. V rámci chronomagu a seriózního jednání sleva možná. 

Víc foto na sautu. Popřípadě mohu dofotit, co kdo bude potřebovat.

Cena je 719 000,- s možností odpočtu DPH. 

Díky za možnost inzerce.

IMG_2517.JPG

IMG_2522.JPG

IMG_2526.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

UP!

37t km, už jezdí na zimní sadě.

Cena 695.000,- Kč s DPH, 574.380,- Kč bez DPH za krásnou a super vybavenou Insignii 4x4 s minimálním nájezdem. Pokud vaše drahá polovička často mrzne, určitě ocení  předehřev vozidla:) 

Inzerát na sauto moc nehlídám, kdyby zrovna nebyl aktivní, tak klidně napište a pošlu další foto.

IMG_0360.jpg

IMG_0357.jpg

IMG_0355.jpg

IMG_0369.jpg

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
  • po 3 týdnech...
  • po měsících...

HOP! Co slezl sníh, tak spíše stojí před barákem. Aktuálně 45 tkm a 10.7 jde na garančku do Opla. Už si ji bral švagr, ale segra chce esúvé:/

Cena 489.000 bez DPH. 

Prodej jsem teď vůbec neřešil, případnému zájemci dopošlu info a foto. 

IMG_3164.jpeg

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Hop!:-) Po garančce v autorizáku. Třeba se někomu bude hodit na zimu předehřev a 4x4. Aktuálně 49tkm, auto v super kondici. Teď jsem v něm zase jezdil, tak jsem neřešil prodej. Příští týden přehazuji na zimní sadu. Jediné mínus je kosmetika na nárazníku a chytnuté 20ky od předchozího majitele. Já to neřešil. 

Cena 459 bez DPH.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...
  • Vytvořit...