Návštěvník dabelM Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2023 (upraveno) Tak jsem zvědavej, jestli příští rok přijde Omega s touhle novinkou s bílým ciferníkem. Vice info zde : https://www.fratellowatches.com/will-we-finally-see-a-new-white-dial-speedmaster-professional-soon/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. listopadu 2023 uživatelem dabelM
tomato Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2023 Otázka je, jesrli bílé zlato nebo platina. A propos… zestárnul nám chlapec.
MichalSVK Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2023 Pjeknee ale asi by sa mi nejaky lahky panda variant hodil viac k lunete
OWG Odesláno 23. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2023 Tak to jsem zvědavý jaké nakonec budou. Tipoval bych bílé zlato.
ABCDE Odesláno 23. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2023 @OWG Ty už existují https://www.omegawatches.com/watch-omega-speedmaster-moonwatch-professional-co-axial-master-chronometer-chronograph-42-mm-31060425002001 Spíš (snad) to bude ocel
Návštěvník dabelM Odesláno 23. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2023 Taky bych tipoval na ocel. WG už jsou, jak píše kolega v předešlém postu.
OWG Odesláno 23. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2023 Aha, no a ten červený nápis Speedmaster, může to znamenat jakože je to "lepší" verze takže třeba platina?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se