Přejít na obsah

Omega Speedmaster Apollo 11 ?40th Anniversary? Limited Edition

Muffik

Doporučené příspěvky

Omega to ma vzdycky ve stredu.. vzhledem k tomu jak to je "tezky najit" i kdyz vis ze to tam je to vidim jako no problem zalezitost, mnohem mensi nez nesrovanyn hlavicky sroubku na jinych znackach atp.. to ze to ma Rolex na 6 jde srovnat mnohem jednodusseji, pokud se nepletu maji to na takovem tom vymezovacim krouzku (nebo jak se to jmenuje) a to srovnat (zvlaste pak pokud tam jsou treba nejake indexy nebo neco jineho) je skutecne jednoduche a kdyby to bylo kdekoliv jinde tak by to bylo mozna na skodu.. Ale kazdy to muze videt jinak, pro me absolutne v pohode, mel jsem to na mnoha hodinkach a ani nevim jak to bylo srovnany, jestli to vubec nekdy bylo rovne ;)

Tak proč to tak nedělá i Omega? Myslím to s tím vymezením. Pochybuju, že je to kvůli dodržování tradice. Přeci by stačilo udělat nový program do frézy a přidat pod lunetu, kde to nebude vidět nějakou výseč/výtrč.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak proč to tak nedělá i Omega? Myslím to s tím vymezením. Pochybuju, že je to kvůli dodržování tradice. Přeci by stačilo udělat nový program do frézy a přidat pod lunetu, kde to nebude vidět nějakou výseč/výtrč.

Nemyslim si, ze by to byla tradice, ale je to takova prkotina, ze to snad nikdo (nebo alespon drtiva vetsina populace i postizenych chronomagorii) neresi ;)

Odkaz ke komentáři

Nemyslim si, ze by to byla tradice, ale je to takova prkotina, ze to snad nikdo (nebo alespon drtiva vetsina populace i postizenych chronomagorii) neresi ;)

No tak mě by to třeba celkem vadilo, možná až do té míry, že bych si to nechal při prvním servisu pootočit : ). Ovšem je pravda, že jsem člověk, co si třeba rovná pivo přesně doprostřed tácku, takže asi trochu extrémista.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...