tenge Odesláno 11. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2023 Tak nějak jsem došel k tomu, že bych pořídil Grand seika, nebaví me Rolex a jeho politika, resp nehodlám se toho účastnit. Nejvíce se mi líbí R wimbledon, takže hledám alternativu - nechci homage apod. Ale baví mě Grand seiko a jejich strukturované cifry. Rozhodně nebudu kupovat nové, ale chci koupit nějaký pěkný kus. Je jich však kupa druhu. Poradíte mi, který? Měl jsem champagne sbga201, které byly dokonalé..ty už nejsou takže hledám, které koupit..za normální cenu..vzhledem ke kontaktu v Japonsku asi klidně sezenu u odtamtud ale potrebuju poradit které. diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchboy Odesláno 11. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2023 Pokud světlý cifr, tak bych šel asi do SBGA415G Popřípadě kdyby sis chtěl trošku připlatit tak ty White Birch SLGA009G jsou naprosto parádní Můj osobní favorit jsou ale ty s narůzovělým cifrem, vypada to prostě jako narůžovělý mramor nebo oblaka, ale na to už musiš mít fakt styl. Jinak všechny GS mají v Praze v Koscomu aktuáně na prodejně, to může při rozhodování dost pomoci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 12. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2023 Potvrzuju, Koscom jich má hromadu, byl jsem je zkoušet - jak SBGA415 (ty mi přijdou tenhle týden), tak i 413 (růžový) i White birch a pár dalších. WB mají vyšší (sportovnější) pouzdro, který mě nakonec odradilo, ale to je na vkusu každého, že.. . Zajdi si tam, ať si ujasníš preference a hlavně je vyzkoušíš na ruce. Ne každý sedí úplně tak, jak si člověk představuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SanSebi Odesláno 28. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2023 tak hlavne by bolo treba asi dať zadanie, že aké hodinky hladáš, lebo takto je to ťažké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se