cody Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 Ja se omlouvam, nedorazim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 Taky bych se rád připojil. Hlavně vyberte dobrou restauraci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Herur Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 No já se toho klidně ujmu - ale vzhledem k tomu, že v daném termínu budou kulminovat vánoční večírky, bude potřeba hospodu zajistit s předstihem. Osobně bych navrhoval www.bistromagdalene.cz (OD Vltavín, kousíček od Pouzara) - dá se tam i dobře zaparkovat. Dobré jídlo a pivko samozřejmostí :-) Na kolik dáme start? :-) A taky bychom měli co nejdříve dát finální počet lidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam G. Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 V 27. 11. 2013 v 10:25, Herur napsal: No já se toho klidně ujmu - ale vzhledem k tomu, že v daném termínu budou kulminovat vánoční večírky, bude potřeba hospodu zajistit s předstihem. Osobně bych navrhoval www.bistromagdalene.cz (OD Vltavín, kousíček od Pouzara) - dá se tam i dobře zaparkovat. Dobré jídlo a pivko samozřejmostí :-) Na kolik dáme start? :-) A taky bychom měli co nejdříve dát finální počet lidí. Vypadá to tam docela dobře, každopádně fakt budeme omezeni vánočními večírky, sám vím. Jeden zrovna 18.12. mám. Uvidím, možná by jste se i Vy a můj večírek dali zvládnou. Určitě přijdu, pokud mi to výjde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Herur Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 Tak zkuste prosím hlásit účast... Ať víme, s kolika lidmi cca počítat :-) Začátek dáme na šestou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 Hlásím se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 Já též. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Herur Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 Takže Bistro Magdalene, středa 18.12.2013, od 18:00. Dorazí: Herur pavel23gandalf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 Tak jsem se teď dozvěděl, že musím do práce. Zítra nahodím jiný datum pokud to bude možný pro vás ostatní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2013 Jak jsem psal, musím 18 do práce, ale pokud by to šlo tak 19. Je to jen na vás. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Herur Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2013 To zase bohužel nemůžu já... :/ Co to tedy trošku "předsunout" - tzn. pondělí nebo úterý 16./17.12.? Co na to říkají ostatní? Pojďme to však prosím doladit v první polovině týdne, ono sehnat v těchto dnech rezervaci je docela maso :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2013 Já s tím nemám problém - napište a přijedu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2013 16.12. by šlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Herur Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2013 Takže ZMĚNA - pondělí 16.12.2013, od 18:00. Místo upřesním podle počtu přihlášených, dejte prosím vědět co nejdříve :-) Dorazí: Herur pavel23 gandalf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 4. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2013 Takže ZMĚNA - pondělí 16.12.2013, od 18:00. Místo upřesním podle počtu přihlášených, dejte prosím vědět co nejdříve :-) Dorazí: Herur pavel23 gandalf atim (doufám) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník PavelB Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2013 Takže ZMĚNA - pondělí 16.12.2013, od 18:00. Místo upřesním podle počtu přihlášených, dejte prosím vědět co nejdříve :-) Dorazí: Herur pavel23 gandalf atim (doufám) PavelB Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Herur Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2013 Tak co, přidá se ještě někdo další? Zítra budu dělat rezervaci :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2013 Já zřejmě přijedu dvojmo, ale jedno místo navíc by neměl být problém, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Herur Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2013 Nebude :-) Já asi taky budu dvojmo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník PavelB Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2013 Ja jenom potvrzuji, ze dorazim... Nechci si ale do hospody brat s sebou vic nez jedny hodinky. Mate nejaky specialni pozadavek nebo je to jedno? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se