atim Odesláno 25. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2009 Já se když tak také hlásím, rád vás zase uvidím! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eagle.e Odesláno 2. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2009 ahoj chci se zeptat jestly se bude konat nejakej sraz este pred vanocema ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2009 Mohl by bejt... jestli teda Gandalf uz prestal smrkat kaslat a chrochtat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 4. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2009 Jsem v úterý v Č.B. tak co se setkat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 4. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2009 V úterý bych asi také mohl ale Kamil je na dovolené a nevím jestli tady příští týden bude. Rád bych vás ale kluci viděl a hodinky zrovna tak! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 5. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2009 V utery delam od obeda az do vecera, jedine ze bychom spolecne posnidali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2010 Jihočeši, Kamil bude v pondělí 8.2.10 v Č. Budějovicích. Kdo se připojí k posezení v Pegastu?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2010 Já přijedu ale jako správná krumlovská lama nevím kde je Pegast, aj aj teď to schytám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2010 Je to u toho kruháku u Litvínovic. Zadej si to do vyhledávače. Pár set metrů směrem do Budějc, od toho, jak jsme byli posledně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2010 Vecer se pridam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 6. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2010 Vyhovuje vám 17. hodina? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 6. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2010 Za me teda cim pozdejc tim lip... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 6. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2010 Od pěti nemám problém, koukejte ale kluci přinést co nejvíc hodinek! Cody je kvůli nám nemusí ani natahovat, to mu odpustíme, hlavně aby měly všechny pěkně nastavený rafiky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 6. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2010 Nejste teď někdo v Táboře? Já ano, mám sebou Tagy Monaco a Steinhart Silver LE a docela mám dost času.... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 6. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2010 Tak se zase omlouvám, ale makám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 7. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2010 ...hlavně aby měly všechny pěkně nastavený rafiky! To se spolehni. Maji. Vem pls ty ruske chrono singl cudlik:-) Zejtra jsem v praci do 20:30h. Zkusim pak zavolat, kdo se zdrzi uvidi nové Igeny, 3x vintage quartz (také Prim - Meister Anker), Chmag 13/25. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 7. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2010 Tak potom Kamila zkus vzbudit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 7. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2010 Jestli tam v devet budu tikat sam tak si me neprejte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2010 Já přijedu na tu pátou ale v šest musím odjet, dozvěděl jsem se to dneska ráno, takže dost na palici. Mám asi šest nových kusů ale pět z nich je u hodináře, nějak nestíhá. Mrzí mě to že se tedy mineme. Jsme tou prací nějak čím dál víc zašněrovaný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2010 (upraveno) Hlásím, že jsme se "srazili" téměř v plném počtu. Kamil, atim a já Holt Jihočeši se neurodili. edit: překlep Upraveno 8. února 2010 uživatelem gandalf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se