kdojinej Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2011 48°58'18.897"N, 14°28'54.923"E Žižkova 15, ČB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2011 Parkovat asi na Senovážným náměstí , nebo v parkovací zóně na Lanovce. Pavel může před krajskou správou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttrstom Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2011 Nene, parkujte "za rohem" v tom Y na mape ( je to u PVT) parkoviste, v nedeli bude zadara Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2011 Jo Honzo, ale ještě nevím zda budu moc řídit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 24. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2011 Zdravím všechny a už se těším i na Chilli. Přijdem dva. Tak v neděli večer v 18 hodin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 27. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2011 Díky všem účastníkům dnešního minisrazu v Budějcích za příjemné posezení a pokec. Snad nás příště dorazí víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2011 Já se všem kolegům moc omlouvám, ale člověk míní a život mění, já ještě po obědě lanařil Codyho, hodinky v autě a nakonec jsem nemohl dorazit. Navíc mě mrzí ty papričky! (člověk se nemá těšit) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2011 Chilli jsem měl s sebou opravu dost a dost. Tak snad někdy příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2011 Já neměl teď 14 dní vůbec čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 Příště to snad svoláme do Masnejch krámů, snad vás přiláká vidina pečeného vepřového kolena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2011 Motivační foto pro Jihočechy z Masných krámů - výsledek z dnešního průzkumu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2011 Co pondělí 27.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2011 Já bych to bral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2011 Jsi mě tou fotkou navnadil. Já v Masných krámech po rekonstrukci ještě nebyl, ale zaslechl jsem názor, že kvalita je spíš průměrná, zacílená na turisty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2011 Já tam vlastně od rekonstrukce byl taky poprvé, ale kolegové tam chodí pravidelně. Ale s těmi turisty to bude asi pravda. Japonci si prej fotí i na toaletách /v mušlích jsou takový malý fotbalový branky s míčkem :-)/ Pivo jsem neposoudil /málo pěny/, pil jsem free /nic moc/, ale to pečený maso celkem ušlo. Dokonce jsem tam objevil číšníka, kterej má "potápěčský" Poljoty, ale hrozně touží po Brajtlích - jak jinak, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 Přátelé, mně zklátila choroba, tak nebudu schopen ty Masné krámy na 27. zajistit. Tak snad příště. Jo slyšel jsem od kamaráda, že někde v Budějcích dělaj fantastkcý pečený žebra - to by taky šlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 24. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2011 Gandalfe!!! Takový fotky v době půstu, sliny se mi sbíhaly a žebírka by byla také dobrá. S chorobou jsem na tom úplně stejně, sotva lezu. Tu fotku co jsi postnul jsem okamžitě zařadil do sekce "Cholesterolové nebíčko" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2012 Zdravím všechny po novém roce. Co takhle srazík, třeba tento týden? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2012 může být. Kdy, kde, kdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2012 Středa? Cca 18h? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se