atim Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2013 Já beru kufr, co jinýho, požadavky jsou na pořádnou chlubírnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník PavelB Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2013 Ja nemam kufr :-( ale zase dve zapesti...:-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAS Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2013 Takže ZMĚNA - pondělí 16.12.2013, od 18:00. Místo upřesním podle počtu přihlášených, dejte prosím vědět co nejdříve :-) Dorazí:Herur pavel23gandalf atim (doufám)PavelBSAS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Herur Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2013 Já jsem zase začátečník a nemám se čím moc chlubit :-) Chlapi, nemáte někdo Rolex Deep Sea? Mám velkou pracku a zvažuji, že by to mohla být správná volba... Ještě jsem je ale na ruce neměl... :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník PavelB Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2013 Z rolexu muzu nabidnout Suby, Milgy a Daytony... Dssd bohuzel nevedu :-( Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Herur Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2013 Tak sly by na jednu ruku Milgy a na druhou Daytony? :-) Chtel bych v realu porovnat jejich velikost, vzdycky jsem je videl samostatne... :/ Druhou volbou v poradi jsou u me Milgaussy, ale trochu mi tam vadi absence te datumovky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník PavelB Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2013 Spis vemu jedny pamy a jedny rolady... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Herur Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2013 Sraz Chronomagu - Bistro Magdalene (www.bistromagdalene.cz), pondělí 16.12.2013, od 18:00.Parkovat se dá v pohodě před restaurací, případně cca 100 m vedle. Počítám s těmito účastníky: Herur +1pavel23gandalf atim +1PavelBSAS Kdybyste bloudili, cinkněte: 608722611 Rezervaci mám pro 10 lidí, takže ještě 2 místečka jsou k dispozici :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2013 Jestli to dopadne, tak bych s sebou přivezl dva hodinkáře. Jeden je sice členem, ale jen čtenář, druhý prý má kvanta hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2013 Gandalfe, mohl bych Tě poprosit o nějaký vzorek těch Tvých peklíček co pěstuješ? Jsem docela aktivním uživatelem chilli při vaření a něco bych zkusil. Předem děkuji, jestli mohu takhle poprosit. Hodináře vezmi, jsem zvědav! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2013 Jasně. Přivezu ti speciální mletý a super chilli omáčku na ochutnání /dle mého receptu - BOMBA/. Tak prý opravdu přijedem 3. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2013 V 10. 12. 2013 v 20:55, gandalf napsal: Jasně. Přivezu ti speciální mletý a super chilli omáčku na ochutnání /dle mého receptu - BOMBA/. Tak prý opravdu přijedem 3.Tak já chci taky prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2013 Jasan :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2013 Musím se omluvit, nečekaně musím zůstat v práci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník PavelB Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2013 Jsem na ceste z Pisku...:-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2013 Díky všem za bezva pokec :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Herur Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2013 Také děkuji, bylo to super ... Brzy na viděnou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky11 Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2013 Také děkuji za večer. Zapůsobil na mě tak, že už jsem mezi vámi... Těším se příště na viděnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAS Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2013 Ahoj a díky všem, těším se na další sraz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2015 Ahojte, vím že do Budějc jsme se onehdá taktéž sjížděli ze všech možných koutů, tak dávám avízo i sem, v sobotu se domlouvá sraz v Písku, kdyby byl zájem, bude to veselejší ve více lidech:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se