cody Odesláno 15. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2009 Tak srazime se? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 15. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2009 Bych se srazil, Kamil avizoval že bude na jihu a já bych strašně rád viděl vaše nový kousky! Kluci! Kruci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 15. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2009 Od zítřka jsem kromě víkendů celý červen v Gomelu. Takže kdykoliv po 16 hod. Něco navrhněte. Zatím s sebou beru Orlíky, chtěl bych udělat pár fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2009 Navrhněte kdy a kde a já tam budu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 17. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2009 Co pristi stredu nebo ctvrtek? Koncim v praci v rozumnou dobu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 17. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2009 Mně vyhovuje středa i čtvrtek, jenom zbývá ještě vybrat dobré místo (zařízení) s ohledem na to správné světlo. Kamil minule vybral výborné místo s výborným jídlem ale byla tam tma jako v pytli. Já už v Budějkách moc ty místa neznám, kde by byl klid a ta správná pohoda a něco do pupíku. Těším se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 19. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2009 Mně by vyhovoval víc čtvrtek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 19. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2009 mně je to jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 19. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2009 Tak řekněme ten čtvrtek ať se to někam pohne, zbývá ještě kam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 19. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2009 ... zbývá ještě kam? Co přímo v Gomelu? Je tam v 1. patře restaurace a docela slušně tam vaří, ceny nejsou nijak přehnané. 100g Anglický rostbíf, americké brambory, tatarská omáčka 84,- Kč 120g Svíčková na smetaně, houskové knedlíky 94,- Kč 150g Španělský ptáček, dušená rýže 88,- Kč 150g Vídeňský guláš, chlupaté knedlíky 79,- Kč 150g Vepřová kotleta cikánská, petrželové brambory 86,- Kč 150g Vepřová plec po selsku, bramborové knedlíky, dušené kyselé zelí 85,- Kč 150g Moravský vrabec, chlupatý knedlík dušené kyselé zelí 82,- Kč 150g Uzená krkovice, houskové knedlíky, dušené kyselé zelí 85,- Kč 1 ks Grilované koleno, ½ houskové knedlíky + ½ bramborové knedlíky, dušené kyselé zelí 129,- Kč 150g Cmunda po kaplicku s uzenou krkovicí 87,- Kč 150g Vepřová játra po mlynářsku, dušená rýže 78,- Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 19. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2009 Necháme to na Kamilovi v budějckejch hospodách se vyzná :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 20. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2009 No Kamile myslím že je to dobrý nápad. Sraz Jihočeský sekce v Gomelu má pěknej zvuk! Budu si připadat jako náměstek za doktora Husáka! Ceny jsou pohodové, takže myslím že by to šlo, na guláš a chlupatý knedlíky už mám chuť! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 20. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2009 Joo v Gomelu se vari dobre:-) Mel bych to z prace 50m takze jsem taky pro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 20. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2009 Taky souhlas. V kolik hodin je to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 21. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2009 Ja budu v praci do 4 nebo do 6h. Mam to tam asi minutu, takze radeji na sestou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 21. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2009 Tak v 18:00 restaurace Doudlebská jizba. Když někdo přijde dřív žádný problém, máme tam školení, takže jsem furt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2009 Kamile kde to je? Ještě nevím jestli nebudu v práci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2009 Gomel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2009 OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2009 Těším se loupežníci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se