atim Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 A to už jsme si Gandalfe přivlastnili Kamila jako jihočecha! Asi už ho pražákům nevrátíme, nakonec tady je vidět že nebejt Prahy, tak se ani neslezem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indian.cz Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2010 ...koukám, že jsem se připojil s křížkem po funuse...( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2010 Tak příště, nebo něco zorganizuj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2010 Idealne zabijacku. Uz me nabavi klapat hubou naprazdno po jednom chodu. Uznejte, ze k nasim hodinkam by se trochu vic mastna huba hodila. At servirky poznaj, ze nejsme prekupnici quartzek z trznice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2010 Idealne zabijacku. To bych si dal líbit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2010 jedu na vikend ke tchanovi do C.B. nechcete nekdo dat jen tak pokec v sobotu nebo nedeli vecer? Stepino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 Ahoj všem příznivcům hodinek, zejména v okolí Budějek. Moc členů Chronomagu jsem z ČB nenašel. Nemáte někdo chuť se někde sejít třeba na pivku ( ČB a okolí ) a pokecat o našich miláčcích, samozřejmě hodinkách? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 3. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2011 Ja skoro zadny hodinky nemam, ale prijdu. Kdyz nas bude vic nez dva:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 3. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2011 Já něco mám a přijel bych, chtělo by to napsat Gandalfovi a zeptat se jestli sem ještě jezdí Kamil, Pavla jsem neviděl vice jak rok. Cody, tebe bych rád viděl chlape! Zdravím z Krumlova Atim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 3. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2011 Zdravím Codyho i Atima, zkuste ještě teda někoho sehnat a můžeme domluvit nějaké místo a čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 6. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2011 Pic atime. Jeste mas ty spesl rusky chrono jednocudly? Vymenim za nemene zajimave hodinky TELL s inablockem:-) Rano mi spadly na zem tak jsem si na tohle vlakno vzpomel. Neboj, porad jdou:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 30. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2011 Dejte nějaký datum na sraz. Já jsem od 3. - 13.7. na dovolené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 30. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2011 Mám od té doby co jsme se neviděli asi třicet hodinek a pomalu uvažuju o nějaké redukci, nejlépe by bylo dát řeč na srazu. Vymyslíme nějaké datum? Příští týden je tady poblíž na dovolenéStepino, tak by jsme mohli udělat nějaký společný posez! Co vy na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 1. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2011 Jj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 6. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2011 A sakra, to mi zase něco uniklo. Ještě že mně na to cody dneska upozornil. Pochopitelně se hlásím. K dispozici jsem kdykoli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2011 No chtělo by to kluci aby jste to pískli Vy budějický, a také určili místo, já krumlovská rádiovka ani nevím kam je dobré jít. Budu se těšit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2011 Uz nekdo pisknul? Nic neslysim:-( Co teda pristi ctvrtek CB?? Nekde kde to smri kusem flakoty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2011 Ahoj, čtvrtek, nebo pátek by mě vyhovoval. Mohl bych zde zkusit domluvit jednu retauraci, vaří tam dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 19. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2011 Tak jsem zpátky, je už nějaký termín? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 Nějaký termín by nebyl k zahození, ale asi to nehrozí se na ničem se domluvit. Měl jsem celkem snahu, zbytečnou. Asi lepší oddíl STS Chvojkovice Brod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se