atim Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 Tak vyberme příští týden, navrhuji středu nebo čtvrtek, kdo se přidá? Atim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 21. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2011 Tak co 28.7. večer, kde vyberte vy z Č.B. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 25. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2011 Souhlasím, tak kluci vyberte nějaké pěkné místo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2011 Ten datum nevim nevim, v kolik dorazim z cest. Ale vecer snad ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 27. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2011 Je ale třeba aby se toho někdo budějický ujmul a někde zamluvil nálevnu a asi poslal sz ostatním, alébrž o tom asi z jihu nikdo moc neví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 27. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2011 Zdravím, tak restaurace zamluvena od 20:00 hodin. Restaurace Citro u viaduktu u nádraží. Posílám SZ a odkaz na restauraci kdo to tu moc nezná. Potvrďte mi prosím účast. Honza http://www.citro.cz/index.php?sekce=restaurant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 27. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2011 Ještě někomu napište, koho znáte a může přijet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 27. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2011 Budu se těšit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 27. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2011 Ještě pro upřesnění 28.7. ve 20:00 hodin. Všechny zdravím a těším se na pokec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 27. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2011 Jasan, už obvolávám stejně postižené. Snad si najdou čas. Možná příště od 18.00?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 29. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2011 Díky za příjemně strávený večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 29. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2011 Tak mě Gandalf předběhnul, bylo to moc fajn a hlavně bezvadná atmosféra, bylo mi potěšením a hezky jsme se pomazlili. (s hodinkama samozřejmě!!!) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 29. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2011 Snad nás příště nechá Cody zalétat i s vrtulníkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 29. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2011 Pujcim vam podrzet na chvili baterky.. jestli mi prodas ten zakazanej suprovej nozik za ctyri kila:-) Diky za pokec, za pujceni hodinek a tak. Hlavne az priste pujdete domu s plnejma rukama a tastickama hodinek, neptejte se servirek kolik je hodin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 29. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2011 Také se připojuji s poděkováním za super strávený večer. Už teď se těším na příště. P.S. Tak nádherné hodinky jsem ještě neviděl. Mám se ještě co učit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2011 Hlásím, že dnes proběhl mini sraz chronomagu na mé chilli "plantáži"/ Kamil a já/. Byl obdarován vzorky Habanero Red, Jamaican Yelow, Trinidad Scorpion, Jolokia a toho neznámého. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2011 Jihočeši, co byste řekli na malej pokec? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2011 Tak pojď v neděli k Havlíkům.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 Uvidíme kolik nás bude, že bychom zamluvili stůl:-) Už jsem se dlouho nekochal cizíma kukačkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 v kolik kdy a kde plantážníci?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se