atim Odesláno 13. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2011 Tak jak, bude dneska něco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 To výzvou jsem myslel, aby budějčáci vybrali nějakou dobrou restauraci blízko parkoviště a hlavně aby byla pro nás, přespolní, k nalezení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 on bude sraz v budějcích??' -) kdy a kde?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttrstom Odesláno 17. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2011 Kuci, taky bych se zasel podivat, co treba Masny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 17. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2011 A kdyže? Jinak ideální hospoda - U Černého koníčka. Dobrý jídlo, pívo, prostorný cimr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttrstom Odesláno 17. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2011 Za me OK tak pojdme vymyslet termin? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2011 Zdravím všechny, rád se přidám. Hoďte sem nějaké místo a termín. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttrstom Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2011 Navrh- patek, 25.11 u Cerneho konicka v 18hod......? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 19. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2011 Já pátky nemůžu, bohužel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 19. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2011 Tak co třeba neděle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 19. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2011 Neděle 27.11. v 18:00 U černýho koníčka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2011 Já bych to bral. Domluvíš tam stůl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2011 Pro tvrďáky bych přinesl chilli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttrstom Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2011 Pro mekone zeli... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2011 co místo koníčka dát plzeňku ve zvonu na náměstí, nebo potrefenou husu v český ulici, anebo novou, sympatickou věc - sushiko na náměstí, hned vedle casina. vše je v okruhu 200m, v neděli se dá parkovat free přímo na námku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2011 Tak to někde domluvte, abychom to my, přespolní, nemuseli hledat jako posledně. Ještě je čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2011 a kolik by nás tak bylo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2011 Já bych šel, stejně potřebuju mluvit s Codym, tak bych vás kluci rád viděl a na chilli se těším, jestli se mi tedy neutrhne vrvhlík u hlavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2011 Všechny zdravím. Něděle mě vyhovuje, se mnou můžete počítat. Jen kde a v kolik? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2011 sorry ze vam do toho kecam, ale potrefena husa - to snad ne? to by ste rovnou mohli do IGY. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se