Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - České Budějovice

Návštěvník Kamil

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 348
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

sorry ze vam do toho kecam, ale potrefena husa - to snad ne? to by ste rovnou mohli do IGY.

IGY ... je takový budějcký palladium... a vůbec se tam v "huse" nesedí špatně... navíc druhá husa - v český ul. je taky fajn. rozhodně si v ani jedný z nich v pátek večer nesedneš, narozdíl od např. "u koníčka" ... tam se vrtnou i dva německý autobusy...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

IGY ... je takový budějcký palladium... a vůbec se tam v "huse" nesedí špatně... navíc druhá husa - v český ul. je taky fajn. rozhodně si v ani jedný z nich v pátek večer nesedneš, narozdíl od např. "u koníčka" ... tam se vrtnou i dva německý autobusy...

ja vim co je IGY a vim jake to je v "huse" a proto jsem se ptal zda to myslite vazne.

budejky mam rad, ale rozhodne bych IGY neprirovnaval k palladiu.

v budejkach je tolik peknych hospod....

Odkaz ke komentáři

Beran to je tam, jak je naproti nějaká Vysoká škola jakási, a.s.? Myslím v Žižkově ulici co je na rohu CBPS? Chtěl jsem vědět kolik nás bude abychom nemuseli sedět po štyrech.. U Berana (esli je to tam co myslím) to moc prostorný není, ne? A co, je to s/bez bab?

Odkaz ke komentáři

Stoly po čtyřech nemají pro sraz význam, to by jsme si mohli hodinky prohlížet ve vlaku cestou do Netolic a s/bez bab jsem si myslel že každej kluk ví?! Mi neříkejte že vy kluci budějický nejste schopni najít jednu hospodu na sraz? Kdyby šlo o hokej, tak to víme hned, jestli by nebylo třeba něco s vysokým stropem aby nám Cody ukázal lety s vrtulníkama :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Stoly po čtyřech nemají pro sraz význam, to by jsme si mohli hodinky prohlížet ve vlaku cestou do Netolic a s/bez bab jsem si myslel že každej kluk ví?! Mi neříkejte že vy kluci budějický nejste schopni najít jednu hospodu na sraz? Kdyby šlo o hokej, tak to víme hned, jestli by nebylo třeba něco s vysokým stropem aby nám Cody ukázal lety s vrtulníkama :thumbsup_anim:

Vy jste samý ftípky, ale že tady do vás hustím koně už celou věčnost...pche....pravý umělci zřejmě dosahují uznání až po své smrti...:suicide_anim:

Odkaz ke komentáři

Právě jsem se vrátil /nebojte, ne z Hradu :-)/ z Budějc. Zašel jsem k tomu koníčkovi, sice je to kuřácká restaurace, ale jde to. Tak jsem nám vybral místa, kde je světlo na prohlížení hodinek. Tak v neděli v 18.00 se budu těšit. Jo, kolik mám vzít s sebou toho chilli?

Odkaz ke komentáři

Já se na chilli hlásím dobrovolně, ale klidně by to mohl být přijímací rituál do jihočeské sekce :-) akorát nevím, jestli by nebyl spíše úbytek členů. Já přijedu, těším se, ještě prosím udejte koňské koordináty abych od nás ze vsi trefil.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...