Filipes Odesláno 19. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2009 automat miyota, ta regulace vypadá přes průhled nějak takhle, chci je trošku zrychlit - hnu tím táhlem jak jsem naznačil krásnou tyrkysovou anebo úplně jinak? díky!
Qvido Odesláno 19. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2009 automat miyota, ta regulace vypadá přes průhled nějak takhle, chci je trošku zrychlit - hnu tím táhlem jak jsem naznačil krásnou tyrkysovou anebo úplně jinak? díky! přesně tak
skalis Odesláno 19. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2009 přesně tak Ano. Dojde tim ke zkraceni cinne delky vlasku, coz vede k rychlejsim oscilacim. Ale zkousej to jen velmi jemne (staci pohyb o mene nez 1 mm). A mozna se ti to nepodari idealne napoprve. Cas od casu takhle serizuju primky a protoze nemam vibrograf, tak s tim vzdy odhadem pootocim, pockam den a zmerim odchylku a nasledne, pokud je treba, reguluji dale. Cele to muze trvat treba tyden.
funf5 Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Odesláno 26. března 2009 Ano. Dojde tim ke zkraceni cinne delky vlasku, coz vede k rychlejsim oscilacim. Ale zkousej to jen velmi jemne (staci pohyb o mene nez 1 mm). A mozna se ti to nepodari idealne napoprve. Cas od casu takhle serizuju primky a protoze nemam vibrograf, tak s tim vzdy odhadem pootocim, pockam den a zmerim odchylku a nasledne, pokud je treba, reguluji dale. Cele to muze trvat treba tyden. Tak jsem se podle tvoji rady dostal suplerou dovnitr a zacinam serizovat, uvidim, na jakou presnost se IGENY dostanou...
Filipes Odesláno 26. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. března 2009 jen potvrzuju, že stačí mikropohyb a je potřeba několikadenní trpělivost
rur Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Odesláno 26. března 2009 automat miyota, ta regulace vypadá přes průhled nějak takhle, chci je trošku zrychlit - hnu tím táhlem jak jsem naznačil krásnou tyrkysovou anebo úplně jinak? díky! Aby jsi nedopadl jako já popisuji ve vláknu http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...amp;hl=sea-gull
funf5 Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Odesláno 26. března 2009 jen potvrzuju, že stačí mikropohyb a je potřeba několikadenní trpělivost nesel jsem vic nez pul mm, jen takove tuknuti, pak sem dam na jakou presnost se povedou vyregulovat...
skalis Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Odesláno 26. března 2009 nesel jsem vic nez pul mm, jen takove tuknuti, pak sem dam na jakou presnost se povedou vyregulovat... Chce to trpelivost a jemnou ruku. Moje Igeny delaly +20s za den a uz tyden se je snazim doladit do lepsi presnosti. Voditko vlasku posunuju spickou pinzetky s lupou na oku.
Filipes Odesláno 26. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. března 2009 Aby jsi nedopadl jako já popisuji ve vláknu http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...amp;hl=sea-gull jojo - já tvůj pokus zaznamenal - myslím že v tý samý době kdy tys to dojebal tak já finišoval ladění odchylky (prosimtě nemyslim to nijak zle nebo výsměšně)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se