pciza Odesláno 24. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2024 I když je to limitka už z roku 2019 dám jí sem. Je to limitka 330ks na počest Italského námořního komanda Com.Sub.In ( obdoba Amerických Navy Seals). Trošku mně zaráží jen 100WR zrovna u tyhle limitky. Jinak sendvič dial průměr 44mm cal. P.6000. Cena samozřejmě trošku vyšší. Jetý cca 13tis Eur. No už na ně trošku myslím https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=http://www.clubpanerai.com/index.asp%3Fnotizia%3D3094%26codice%3D15&ved=2ahUKEwin__fgzfWDAxU77AIHHVbdCi0QFnoECB8QAQ&usg=AOvVaw0yT74lAsWi8po6eX-R9Yow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 26. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2024 (upraveno) Nemůže to být chyba? Je to klasické pouzdro Luminor, tak nevidím jediný důvod proč by tam měla být WR100, když všechny ostatní jsou 300. Upraveno 26. ledna 2024 uživatelem pku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 26. ledna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2024 před 5 minutami, pku napsal: Nemůže to být chyba? Je to klasické pouzdro Luminor, tak nevidím jediný důvod proč by tam měla být WR100, když všechny ostatní jsou 300. No bohužel už jsou z tý blbý doby, kdy Panerai u sposty Luminor tu WR "vokleštila " Jen prostě limitka pro potápěče by si těch WR300 zasloužila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 26. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2024 Levnější plné dýnko (na kterém těch 100m sami inzerují - takže asi i tenčí/levnější safír) skrývající "ne tak docela inhouse", prémiový příplatek za ucho + rádoby "potápěčskej" branding. Moje placaté rádiovky 572 s P9000 teda mají taky "jenom WR100" - ale než je jednou s krvavým doplatkem měnit za tuhle "PAM of worms", to bych si snad rovnou mohl zajít pro Baumatic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 26. ledna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2024 Tak až tak zlý to snad není cena je samozřejmě mimo ( skoro jako u každý limitky). No jestli jsem to dobře pochopil tak 30ks jde přímo ke členům té jednotky a zbývá tedy 300ks. Takže určitě svého kupce našly a na ceně tolik ztracet nebudou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 1. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2024 Tak zatím jsem pořídil alespoň jejich čepici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se