Přejít na obsah

Panerai 1059 Comsubin

pciza

Doporučené příspěvky

I když je to limitka už z roku 2019 dám jí sem. 

Je to limitka 330ks na počest Italského námořního komanda Com.Sub.In ( obdoba Amerických Navy Seals).

Trošku mně zaráží jen 100WR 😉 zrovna u tyhle limitky.

Jinak sendvič dial průměr 44mm cal. P.6000.

Cena samozřejmě trošku vyšší. Jetý cca 13tis Eur. 

No už na ně trošku myslím 🙂https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=http://www.clubpanerai.com/index.asp%3Fnotizia%3D3094%26codice%3D15&ved=2ahUKEwin__fgzfWDAxU77AIHHVbdCi0QFnoECB8QAQ&usg=AOvVaw0yT74lAsWi8po6eX-R9Yow

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemůže to být chyba? Je to klasické pouzdro Luminor, tak nevidím jediný důvod proč by tam měla být WR100, když všechny ostatní jsou 300.

Upraveno uživatelem pku
Odkaz ke komentáři

před 5 minutami, pku napsal:

Nemůže to být chyba? Je to klasické pouzdro Luminor, tak nevidím jediný důvod proč by tam měla být WR100, když všechny ostatní jsou 300.

No bohužel už jsou z tý blbý doby, kdy Panerai u sposty Luminor tu WR "vokleštila "

Jen prostě limitka pro potápěče by si těch WR300 zasloužila 😥

Odkaz ke komentáři

Levnější plné dýnko (na kterém těch 100m sami inzerují - takže asi i tenčí/levnější safír) skrývající "ne tak docela inhouse", prémiový příplatek za ucho + rádoby "potápěčskej" branding.

Moje placaté rádiovky 572 s P9000 teda mají taky "jenom WR100" - ale než je jednou s krvavým doplatkem měnit za tuhle "PAM of worms", to bych si snad rovnou mohl zajít pro Baumatic 🥫🪱

Odkaz ke komentáři

Tak až tak zlý to snad není 😆 cena je samozřejmě mimo ( skoro jako u každý limitky).

No jestli jsem to dobře pochopil tak 30ks jde přímo ke členům té jednotky a zbývá tedy 300ks.

Takže určitě svého kupce našly a na ceně tolik ztracet nebudou 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...