Kev Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2009 Co říkáte na tento kousek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2009 ...že by si zasloužil lepší fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kev Odesláno 21. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2009 OK,tady jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2009 Před rokem nadšení, teď se mi nelíbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kev Odesláno 21. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2009 Před rokem?To musel být asi nějaký jiný model,protože před rokem určitě v prodeji ještě nebyly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2009 Před rokem se tu objevily první fotografie, bylo to konkrétně na začátku února. Zprvu nadšní ze zdobení UNITASu, potom jsem je viděl asi po půl roce na živo a žádná sláva. Ale je to celé o pocitech, konkrétně mně by se stroj v tomto provedení rychle okoukal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kev Odesláno 21. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2009 Tak to se omlouvám,ale myslím ,že je to limitka,tuším na 6000 kousků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2009 Tak to se omlouvám,ale myslím ,že je to limitka,tuším na 6000 kousků. 6000 kusů? Pokud je chceš, máš reálnou šanci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kev Odesláno 21. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2009 Jo to já vím,že jsou k mání,ale všude kde jsem na ně narazil tak píšou o 6000 kusech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se