m4stic Odesláno 4. února Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února Ahoj, mam nove Tudor BB Heritage - 41mm a chcel by som to hodit na nato strap. Stale cakam DHlku na dorucenie noveho vystezejkovaca - klieste. Na nete som zaroven nasiel strasne vela topicov / diskusii o tom, ze pokial clovek ma "shouldered springbars" - to su standardne stezejky s tymi dvoma vystupkami na pouzitie vystezejkovacu - tak sa stava ze nato narmok sa zachyti o tie ramienka a vyhodi stezejku. toto: https://www.strapcode.com/products/parts-nt-sp-dia178 Preto som objednal "shoulderless springbars": https://www.amazon.ca/MARATHON-Swiss-Stainless-Shoulderless-Spring/dp/B00K7CBN3O Moja otazka znie, aky prumer maju dierky v hodinkach kam zapadnu stezejky? Official rozmer TUDOR stezejek je 22mm sirka ( dlzka ) a tloustka je 1.8mm ale nikde za toho boha neviem naist sirku spicky stezejky alebo tej diery v puzdre kam zapadne. Preto prosim o radu tych ktory nemaju PELAGOS FXD a nosia BB / Pelagosy na NATO strape: Ako ste to riesili ? Mate Shoulderless stezejky alebo ste tam nehali tie standard ? Pripadne aky primer ma diera ( nie ta ktoru myslite ) Dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února A jak potom ty shoulderless stežeky vyndáš? Tyto stěžejky se používají pouze pokud jsou nožky hodinek vrtané skrz. Pokud chceš hodinky nosit trvale na nato strapech, pak je to rozhodně nejbezpěčnější volba, ale jakmile budeš chtít nasadit tah, budeš muset tyhle na stěžejky vzít kleště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m4stic Odesláno 5. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února (upraveno) Ahoj, jasne to som samozrejme zabudol napisat muselo by sa cvakat normalne stipackami - samozrejme opatrne. Mozno to je samozrejme blby napad... preto som chcel rozprudit diskusiu, ze ako to nosit. Na rolex fore som prave nasiel par prispevkov kde radia dat tam shoulderless a proste ked chces prezut na tah tak cvakat. Upraveno 5. února uživatelem m4stic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_S Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února Ahoj, nosil jsem Tudory Black Bay poměrně dlouho na natu a nikdy jsem nezaznamenal problém s tím že by ně nějak hnula stěžejka...to by si to nato musel mít super volné aby došlo k nějakému pohybu na stěžejkách, použití "shoulderless springbars" budeš mít problém stěžejky vyndat, jak píše kolega nahoře...za mě naprostá kravina, kdyžby si je pak náhodou chtěl vyndat na původní dokurvíš nožky...moje rada, nechat klasické a dát nato a nevymýšlet kraviny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_S Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února Foto pro představu, používal jsem aftermarket nato, a naprostá pohoda…teď originál který má pevné místo na stěžejky… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m4stic Odesláno 5. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února Super dakujem za reakcie Uz dorazili vystezejkovaci kleste a mam to na NATO Iba doplnim rozmer "spring bars" Dlzka 22mm Sirka 1.8mm a ta dierka / spicka springbars je 0,9mm > daju sa tam dat springbars max 1mm kvoli tolerancii. Vdaka za tip @Martin_S a @Baker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teg Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února Nato ma navic tu vyhodu, ze kdyz jedna stezejka selze, stale to drzi na druhe a hodinky nesleti z ruky, proto bych se toho vubec nebal . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se