Návštěvník Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 Ahoj. Dostali se mi pod ruce první Primky, malé Televize s rozbitým sklíčkem. Podařilo se mi sehnat NOS kus včetně rámečku, no nedaří se mi vyndat kalibr z pouzdra. Existuje na to nějaký trik, nebo mám prostě zabrat? Díky! Michal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 Jestli si to dobře vybavuju, tak strojek jde ven předkem. Tak pokud tam zezadu nejsou šroubky, tak zabrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 před 1 minutou, orol napsal: Jestli si to dobře vybavuju, tak strojek jde ven předkem. Tak pokud tam zezadu nejsou šroubky, tak zabrat Šroubky jsou tam dva a ty drží strojek v rámečku. Vyndal jsem oba a nepomohlo, no holt zkusím zabrat, přece jen je v tom spousta nečistot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 Najskôr vyber korunku,zlož sklíčko s rámčekom a odspodu zo strany strojku potlač strojček nahor -za cifrom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 Michale, pojď na to pomalu. Co kdybys třeba napsal, jestli jsou s datem, či nikoliv. Tím si určíš kalibr. Pak se Ti možná budou na Chronomagu hledat postupy lépe. Jo, a kalibr fakt nevyndáváš. Vyndáváš strojek! No, a dva odšroubované šroubky jsou Ti k ničemu, když tam necháš korunku .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 před 1 minutou, jožko napsal: Najskôr vyber korunku,zlož sklíčko s rámčekom a odspodu zo strany strojku potlač strojček nahor -za cifrom. To je právě ten problém. Nevím jak sundat rámeček se sklíčkem, když je strojek uvnitř pouzdra. Všechny hodinky na kterých jsem doposud pracoval měli japonské nebo čínské strojky, které se vyndavají zadem a snadno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 před 3 minutami, Bert napsal: Michale, pojď na to pomalu. Co kdybys třeba napsal, jestli jsou s datem, či nikoliv. Tím si určíš kalibr. Pak se Ti možná budou na Chronomagu hledat postupy lépe. Jo, a kalibr fakt nevyndáváš. Vyndáváš strojek! No, a dva odšroubované šroubky jsou Ti k ničemu, když tam necháš korunku .... Korunku jsem samozřejmě vyndal, jedná se o kal. 68 a strojek je dost zanešený. Potřebuji ho vyndat, abych mohl sundat rámeček a vyměnit sklíčko. Postup jsem tu nikde za celý den nenašel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 Zhora nájdeš rozhranie rámu a púzdra. Tam v rýhe zaber. Až následne strojček s cifrom vyjde von. Keďže ciferník leží na púzdre,dolem to nepójde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 před 10 minutami, jožko napsal: Najskôr vyber korunku,zlož sklíčko s rámčekom a odspodu zo strany strojku potlač strojček nahor -za cifrom. před 1 minutou, jožko napsal: Zhora nájdeš rozhranie rámu a púzdra. Tam v rýhe zaber. Až následne strojček s cifrom vyjde von. Keďže ciferník leží na púzdre,dolem to nepójde Jdu zkusit, díky moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 K rozhraní: někdy bývá neuvěřitelně zadělané. Hledej. Bacha na prsty při práci s nožíkem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 před 3 minutami, jožko napsal: Zhora nájdeš rozhranie rámu a púzdra. Tam v rýhe zaber. Až následne strojček s cifrom vyjde von. Keďže ciferník leží na púzdre,dolem to nepójde Ještě jednou díky za stručnou, jasnou a obětavou odpověď stejně, jako za tvou ochotu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 před 2 minutami, Bert napsal: K rozhraní: někdy bývá neuvěřitelně zadělané. Hledej. Bacha na prsty při práci s nožíkem! Už je dole, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 Snímač ruček máš? Nezapoměň chránit cifr! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 před 4 minutami, Bert napsal: Snímač ruček máš? Nezapoměň chránit cifr! Jj, mám komplet výbavu a už témeř hotovo. Ciferník byl bohužel už poškrábaný díky rozbitému sklíčku. S hodinkami pracuji delší dobu, ale Primky mám v ruce první Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky