rur Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 (upraveno) Asi jsem se do toho neměl pouštět bez teoretické znalosti, jelikož se hodinky předcházely denně asi o 4 min pootočil jsem už ani nevím kterým směrem(pak už všemi směry) páčkami označenými šipkami. Ted se předcházejí o půl hodiny denně. Neporadili by jste pánové kterým směrem nastavit páčky označené šipkou (odpusťte laikovi ty názvy)? Upraveno 23. ledna 2009 uživatelem rur
falkkon Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 (upraveno) Já bych řekl,zelenou do leva. V podstatě prodloužit funkční část pružiny.Teda pokud je na oranž. uchycený konec pružiny. Upraveno 23. ledna 2009 uživatelem falkkon
Karlos Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 Ten vlásek vypadá zoufale pomuchlanej. Nebo se mi to jen zdá?
rur Odesláno 23. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 Já bych řekl,zelenou do leva. V podstatě prodloužit funkční část pružiny.Teda pokud je na oranž. uchycený konec pružiny. Šlo to jen o kousek a pak se strojek zastavil. Tak jsem vrátil zpět. Uvidíme jak se ted budou předcházet.
rur Odesláno 23. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 Já to vidím na výlet k hodináři. Já taky. TAk díky za snahu pánové.
Karlos Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 Chybama se člověk učí, já to tak dělám s oblibou
rur Odesláno 6. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2009 Tak to moje nesprávné pootoční páčkama stálo 500kč. Hodinář musel vlásek znovu vyrovnat(díky těmto machrům co umějí opravovat ještě mechanické hodinky). Prý stačilo maximálně pootočit o 1mm na těch pět min za den. Ted je mám od rána na ruce to je 12hod a asi 20s. To by se už dalo
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se