jsoucno Odesláno 23. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2024 Steinhart Aviation chrono libí se mě tento netradiční kus hodinek:-) je jiná značka co to vyrábí a je to k zakoupení? díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 23. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2024 Bell&Ross ale ta cena bude jinde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 23. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2024 https://www.chrono24.cz/steinhart/steinhart-aviation-chronograph-44mm--id30552004.htm?searchHash=cdd83930_FEIhPP&pos=1 Nevím jak máš velkou ruku ale těch 44mm u hranatého pouzdra je hodně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 23. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2024 Měl jsem Stenhart Aviation GMT, stejné pouzdro. Na mé cca 19 cm zápěstí to byly velké hodinky, ale stále ještě nositelné a nepobuřující, líbily se mi a rád jsem je nosil. S nostalgií na ně vzpomínám a stále si říkám, jestli bych si je neměl, třeba v chrono verzi, zase koupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se