Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 150
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Podle mého skromného názoru kupovat Omegu za retail je bláhovost, zrovna ty bílé Speedy dneska jdou koupit na Ch24 nové za 7500 EUR ze Španělska od ověřeného prodejce. Tím nenabádám nikoho, aby nenakupoval u AD v ČR, ale prostě v poslední době ty ceny jsou přestřelené. To samé u Seamasteru, nové nodate na gumě jdou koupit za 5000 EUR. Všichni známe možné nevýhody takových nákupů, ale ty cenové rozdíly jsou už prostě tak markantní, že to nelze přehlížet.

Odesláno
před 2 hodinami, miguel napsal:

Fade si ich kupi - a potom si znovu hodi do podpisu: “Zase jsem prodal Moony” ;)

V podpisu jsem to ještě neměl, ale je pravda, že je vždycky prodám a pak se biju do hlavy 😅 

Odesláno

Tak to si nebol Ty! Dal by som krk za to, ze to tu niekto z miestnych pacientov v podpise mal! ;) (alebo ma) 

Odesláno
před 19 hodinami, Greenhornik napsal:

Podle mého skromného názoru kupovat Omegu za retail je bláhovost, zrovna ty bílé Speedy dneska jdou koupit na Ch24 nové za 7500 EUR ze Španělska od ověřeného prodejce. Tím nenabádám nikoho, aby nenakupoval u AD v ČR, ale prostě v poslední době ty ceny jsou přestřelené. To samé u Seamasteru, nové nodate na gumě jdou koupit za 5000 EUR. Všichni známe možné nevýhody takových nákupů, ale ty cenové rozdíly jsou už prostě tak markantní, že to nelze přehlížet.

Za mna je to len uhol pohladu. 7500 vs 8900 EUR je samozrejme dost velky rozdiel, ale to je aj v tom ci mi pridu hodinky v baliku postou, alebo mam k nim pribeh v podobe krasnej dovolenky, vyjednavania, darcekov od Omegy, kavy, pokecu a moznosti vyskusat modely, ktore su casto takmer alebo uplne nedostupne :)

• Like 2
Odesláno
před 20 hodinami, Greenhornik napsal:

Nebo vode mě za 185😉

• Like 2
  • Haha 1
  • Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)
V 19. 8. 2025 v 18:17, Greenhornik napsal:

To mi nejako nevychadza. U drvivej vacsiny AD sa da vybavit zlava ak ide o model, ktory nie je hot novinka, alebo nedostatkovy tovar. Zlava na urovni 10 -15% ak clovek neni arogantny a ma par rozumnych argumentov. Casto aj bez predchadzajucej historie.

Ked pozriem cenu v BA tak vidim biele Moony za 8630€ co je po zlave 10% cca 7750. A to je rozdiel, ktory mi za to Chrono uz nestoji.

Viem ze v CZ je to s cenami nejake zvlastne, dokonca bezna retailovka je castokrat vyssia nez u nas. 

Upraveno uživatelem Solon
Odesláno

Když to je tak, jak píšeš, tak v pohodě. V Německu je oficiální ceníkovka 8800 EUR. Patnáct procent dolů pak udělá 7480.

Ale v ČR je ještě vyšší - 225 000 Kč. https://www.hanak-brno.cz/omega-speedmaster-moonwatch-professional-310-30-42-50-04-001/

Já nejsem moc zvyklý se handrkovat jak na trhu, ale asi nejde jinak.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...