miguel Odesláno 19. srpna Nahlásit Odesláno 19. srpna Fade si ich kupi - a potom si znovu hodi do podpisu: “Zase jsem prodal Moony” 1
Greenhornik Odesláno 19. srpna Nahlásit Odesláno 19. srpna Podle mého skromného názoru kupovat Omegu za retail je bláhovost, zrovna ty bílé Speedy dneska jdou koupit na Ch24 nové za 7500 EUR ze Španělska od ověřeného prodejce. Tím nenabádám nikoho, aby nenakupoval u AD v ČR, ale prostě v poslední době ty ceny jsou přestřelené. To samé u Seamasteru, nové nodate na gumě jdou koupit za 5000 EUR. Všichni známe možné nevýhody takových nákupů, ale ty cenové rozdíly jsou už prostě tak markantní, že to nelze přehlížet.
Fade Odesláno 19. srpna Nahlásit Odesláno 19. srpna před 2 hodinami, miguel napsal: Fade si ich kupi - a potom si znovu hodi do podpisu: “Zase jsem prodal Moony” V podpisu jsem to ještě neměl, ale je pravda, že je vždycky prodám a pak se biju do hlavy
miguel Odesláno 19. srpna Nahlásit Odesláno 19. srpna Tak to si nebol Ty! Dal by som krk za to, ze to tu niekto z miestnych pacientov v podpise mal! (alebo ma)
Fade Odesláno 19. srpna Nahlásit Odesláno 19. srpna Jakože v principu tady můžeš střelit jméno od pasu a trefíš stejný příběh pacienta 2
Senseeei Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna před 19 hodinami, Greenhornik napsal: Podle mého skromného názoru kupovat Omegu za retail je bláhovost, zrovna ty bílé Speedy dneska jdou koupit na Ch24 nové za 7500 EUR ze Španělska od ověřeného prodejce. Tím nenabádám nikoho, aby nenakupoval u AD v ČR, ale prostě v poslední době ty ceny jsou přestřelené. To samé u Seamasteru, nové nodate na gumě jdou koupit za 5000 EUR. Všichni známe možné nevýhody takových nákupů, ale ty cenové rozdíly jsou už prostě tak markantní, že to nelze přehlížet. Za mna je to len uhol pohladu. 7500 vs 8900 EUR je samozrejme dost velky rozdiel, ale to je aj v tom ci mi pridu hodinky v baliku postou, alebo mam k nim pribeh v podobe krasnej dovolenky, vyjednavania, darcekov od Omegy, kavy, pokecu a moznosti vyskusat modely, ktore su casto takmer alebo uplne nedostupne 2
tikzot Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna před 20 hodinami, Greenhornik napsal: Podle mého skromného názoru kupovat Omegu za retail je bláhovost, zrovna ty bílé Speedy dneska jdou koupit na Ch24 nové za 7500 EUR ze Španělska od ověřeného prodejce. Tím nenabádám nikoho, aby nenakupoval u AD v ČR, ale prostě v poslední době ty ceny jsou přestřelené. To samé u Seamasteru, nové nodate na gumě jdou koupit za 5000 EUR. Všichni známe možné nevýhody takových nákupů, ale ty cenové rozdíly jsou už prostě tak markantní, že to nelze přehlížet. Nebo vode mě za 185 2 1 1
Solon Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna (upraveno) V 19. 8. 2025 v 18:17, Greenhornik napsal: Podle mého skromného názoru kupovat Omegu za retail je bláhovost, zrovna ty bílé Speedy dneska jdou koupit na Ch24 nové za 7500 EUR ze Španělska od ověřeného prodejce. Tím nenabádám nikoho, aby nenakupoval u AD v ČR, ale prostě v poslední době ty ceny jsou přestřelené. To samé u Seamasteru, nové nodate na gumě jdou koupit za 5000 EUR. Všichni známe možné nevýhody takových nákupů, ale ty cenové rozdíly jsou už prostě tak markantní, že to nelze přehlížet. To mi nejako nevychadza. U drvivej vacsiny AD sa da vybavit zlava ak ide o model, ktory nie je hot novinka, alebo nedostatkovy tovar. Zlava na urovni 10 -15% ak clovek neni arogantny a ma par rozumnych argumentov. Casto aj bez predchadzajucej historie. Ked pozriem cenu v BA tak vidim biele Moony za 8630€ co je po zlave 10% cca 7750. A to je rozdiel, ktory mi za to Chrono uz nestoji. Viem ze v CZ je to s cenami nejake zvlastne, dokonca bezna retailovka je castokrat vyssia nez u nas. Upraveno 25. srpna uživatelem Solon
Greenhornik Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna Když to je tak, jak píšeš, tak v pohodě. V Německu je oficiální ceníkovka 8800 EUR. Patnáct procent dolů pak udělá 7480. Ale v ČR je ještě vyšší - 225 000 Kč. https://www.hanak-brno.cz/omega-speedmaster-moonwatch-professional-310-30-42-50-04-001/ Já nejsem moc zvyklý se handrkovat jak na trhu, ale asi nejde jinak.
Traveller71 Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna Ceníkovka v Sheronu je velmi zajímavá. Čekal bych ji vyšší vzhledem k vyšší základní sazbě DPH , než je u nás anebo v Německu.
Humanzero Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna Pořád to je cca 218.250,- takže je jedno kde to koupíš, záleží jestli si vyjednáš slevu, nebo za 185.000,- od váženého člena tikzota.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se