FilipGolf Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2024 (upraveno) Zdravím Vás pánové, v listopadu 2021 jsem si udělal radost a koupil v butiku v Sydney své vysněné Omegy, tehdy už ve verzi 8800 calibre. Pán tehdy říkal, že běžný cyklus, kdy je potřeba dát hodinky na servis je 5-6 let. Poslední dobou jsem si však všimnul a změřil a aplikací Watch tracker, že se zpožďují denně o 9-11 sekund, což mi přijde hodně, když před rokem jsem testoval a dělali většinou +1-3 sekundy denně. Měl bych hodinky dát třeba na servis už těď k Bechyněmu? Žádné náhradní na nošení nemám, ale měsíc bych to asi zvládnul. S hodinkama někdy i spím, ale většinou odkládám položené dýnkem dolů. Sundávám pouze do posilovny, střelnice a sprcha :-). Pokud máte nějaké bližší zkušenosti tak budu velmi rád za zpětnou vazbu s vašemi hodinkami. Upraveno 5. března 2024 uživatelem FilipGolf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2024 Je to mimo odchylku, takže do servisu s tím. Hodit na vibrograf, odmagnetizovat, zkusit znovu a případně otevřít. Doporučuju servis Onyx. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2024 Tak jsou v záruce, vem je k AD, nejspíš odmagnetizujou a bude to cajk.. kdysi jsem měl na todle téma slušnou zkušenost s Dušákem. Anebo teď tejden přestaň tu přesnost sledovat a ono se to dost možná zázračně spraví.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 6. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2024 Zkusil bych odkládat na bok - buď se přesnost zlepší, zhorší a nebo nezmění ale jak píšou nade mnou - jsou v záruce, vzal bych je do autorizovaného servisu a uvidíš, co ti řeknou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 7. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2024 Je mozne, ze hodinky pred koupi uz lezely nejakou dobu skladem, takze realne muze byt olej uz na vymenu. Ale jak bylo receno, vibrograf, nechat odmagnetizovat, dat na vibrograf zas. Pokud se to nezmeni, tak se rozhodnout, jestli to nechat jenom zregulovat, nebo rovnou servis stroje. Vse bych delal u AD, mas to jeste v zaruce, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipGolf Odesláno 14. března 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2024 Dobrý den pánové, děkuji za odpovědi, udělám si výlet do Prahy, hodinky mají tuším 24 měsíců mezinárodní záruky + 1 rok pozáruční servis zdarma, tedy v mém případě mám tuto záruku do listopadu 2024. Díky a případně dám vědět, jak jsem pochodil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 15. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2024 Není náhodou Onyx autorizák na Omegy? Vyrazil bych tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 16. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2024 Je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 17. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2024 Ad Onyx: uz se to tady parkrat naznacovalo, ale teda este zas a znova. Sice jsou autorizovany servis, ale ze zarucnich oprav nic nemaji. AD to umoruje ze zisku z prodeje. Onyx nikoliv. Tak jim pls setrete cas i penize… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se