Přejít na obsah

OMEGA Diver 300 - 8800 kalibr

FilipGolf

Doporučené příspěvky

Zdravím Vás pánové,

v listopadu 2021 jsem si udělal radost a koupil v butiku v Sydney své vysněné Omegy, tehdy už ve verzi 8800 calibre. Pán tehdy říkal, že běžný cyklus, kdy je potřeba dát hodinky

na servis je 5-6 let. Poslední dobou jsem si však všimnul a změřil a aplikací Watch tracker, že se zpožďují denně o 9-11 sekund, což mi přijde hodně, když před rokem jsem testoval a dělali většinou +1-3 sekundy denně. Měl bych hodinky dát třeba na servis už těď k Bechyněmu? Žádné náhradní na nošení nemám, ale měsíc bych to asi zvládnul. S hodinkama někdy i spím, ale většinou odkládám položené dýnkem dolů. Sundávám pouze do posilovny, střelnice a sprcha :-). Pokud máte nějaké bližší zkušenosti tak budu velmi rád za zpětnou vazbu s vašemi hodinkami.

Upraveno uživatelem FilipGolf
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je mozne, ze hodinky pred koupi uz lezely nejakou dobu skladem, takze realne muze byt olej uz na vymenu.
Ale jak bylo receno, vibrograf,  nechat odmagnetizovat, dat na vibrograf zas. Pokud se to nezmeni, tak se rozhodnout, jestli to nechat jenom zregulovat, nebo rovnou servis stroje. Vse bych delal u AD, mas to jeste v zaruce, ne?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...