Duke650 Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 Nevím jak vy, ale já jsem na rozpacích. Nádherná práce, ale to by ty drážky šroubků za ty prachy fakt nešlo nějak pěkně "jednotně" naaranžovat? To je jako podívat se na Angelinu Jolie zblízka a s hrůzou zjistit, že setsakramentsky šilhá
Vlastimil Talanda Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 no mně se zrovna ta "nejednotnost" šroubků velmi líbí. Je dle mého originální a hodinky pak nepůsobí obyčejně. Tím jsem nechtěl říct, že by jinak vypadaly, to bych si nedovolil
falkkon Odesláno 25. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2009 (upraveno) Vlastimil Talanda napsal: no mně se zrovna ta "nejednotnost" šroubků velmi líbí. Je dle mého originální a hodinky pak nepůsobí obyčejně. Tím jsem nechtěl říct, že by jinak vypadaly, to bych si nedovolil Podle mě,pokud jsou to opravdu šroubky,tak to nejde a pokud by to byla napodobenina šroubků,aby to šlo,tak je to ještě horší. Až je udělají číňani,tak budou drážky v plechu vylisovaný v jedné lajně! :-) Upraveno 25. ledna 2009 uživatelem falkkon
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se