Návštěvník YPO? Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2009 YPO, co pamatuju, tak Milis nikdy kudrnatý vlasy neměl no tak úplně kudrnatý to nebylo, spíš takový chaluhy, ale trochu se to kroutilo no - Milis mi říkal, že to tenkrát v královéhradeckém kraji frčelo - prostě něco takovýho
Návštěvník milosklikar Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2009 no tak úplně kudrnatý to nebylo, spíš takový chaluhy, ale trochu se to kroutilo no - Milis mi říkal, že to tenkrát v královéhradeckém kraji frčelo - prostě něco takovýho on se za to trochu styděl, myslím, že pak začal používat žehličku na vlasy
New Milis Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2009 no tak úplně kudrnatý to nebylo, spíš takový chaluhy, ale trochu se to kroutilo no - Milis mi říkal, že to tenkrát v královéhradeckém kraji frčelo - prostě něco takovýho Vy si z toho děláte prdel ale přesně takhle vypadá můj tatík.
Joshua007 Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2009 (upraveno) Že se to v té Číně neprojevuje ? I v Číně se to řeší, ale tam se rozhodně obejdou bez exekuce. Já bych to viděl, že je to rovnou poprava u zdi A vzhledem k tomu, že Číňanů je hroooozně moc, tak se to ani nezdá...... Upraveno 30. ledna 2009 uživatelem Joshua007
spiderer Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2009 Nikdo mi neodpověděl , co jsem měl s nimi udělat . Dostal jsem je rozbité a opravil jsem si je sám . Jak jsi přišel na to ,že je nosím skoro běžně ? Nic takového jsem nenapsal psal jsem , sport a zahrada ( tam s nimi hrabu ) Běžně nosím Arktiky . Zlatej Odklízeč . Chapu, ze pochopeni lehke nadsazky naznacene smajliky muze byt pro nekoho velmi tezke..
HonzaX Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2009 Chapu, ze pochopeni lehke nadsazky naznacene smajliky muze byt pro nekoho velmi tezke.. Já zase nechápu to Vaše rozhořčení nad věcmi které se nedají změnit . Proboha ať si každý dělá co chce . Vynášet soudy , že je někdo falešnej mi připadá jako blbost . Možná je to věkem , nedávno pampers a teď funkce .
spiderer Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2009 Já zase nechápu to Vaše rozhořčení nad věcmi které se nedají změnit . Proboha ať si každý dělá co chce . Vynášet soudy , že je někdo falešnej mi připadá jako blbost . Možná je to věkem , nedávno pampers a teď funkce . Celkem rad bych videl, pokud to tedy bylo mireno konkretne na me, kde jsem podobne soudy vynasel? Precetl jsem si pro jistotu ted vsechny svoje prispevky v tomto tematu a nejake odsouzeni jsem nenasel, ale mozna jsem se koukal spatne, prispevky ktere jsem psal byly krome diskuze s tebou psane s nadsazkou, pripadne ironii.. ale tahle diskuze je asi zbytecna, nebo se pletu?
mengelis Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2009 Dále jsou samozřejmě tyto padělky ihned zabaveny a následně odborně zlikvidovány. A budeš se divit, ale dlužit třeba společnosti vyrábějící hodinky Omega finanční částku ve výši 1.000.000 USD už není žádná prdel. Pak následují exekuce a ostatní ty hnusné věci......... A jak je to s vymahatelností práva v takové Číně nebo Vietnamu ;-)?
HonzaX Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2009 Celkem rad bych videl, pokud to tedy bylo mireno konkretne na me, kde jsem podobne soudy vynasel? Precetl jsem si pro jistotu ted vsechny svoje prispevky v tomto tematu a nejake odsouzeni jsem nenasel, ale mozna jsem se koukal spatne, prispevky ktere jsem psal byly krome diskuze s tebou psane s nadsazkou, pripadne ironii.. ale tahle diskuze je asi zbytecna, nebo se pletu? Ano bylo to mířeno na Tebe . Jsi moderátor , měl by jsi být nad věcí . Diskuse je zbytečná , naučte se neodsuzovat každého kdo má jiný názor . Za tu dobu co jsem zde registrován jsem takovýchto akcí typu " Já jsem dobrej , fejky jsou fuj " zažil několik . Čína je produkuje dál bez ohledu na Vás . Co s tím ?? Kecama zde to nevyřešíme . Připadá mi ,že jak zde nastoupí nová krev a naskytne se příležitost tak nás chtějí ohromit jak jsou pravověrní .Možná je to mladický zápal ? Ale bohužel jsou to jen kecy . Včera mi u Globusu nabízel slovenský občan tmavé pleti , že mi sežene švýcary všech značek . Od 3000Kč až do 150 000. Digi kameru ,plasmu . Co prý chci .
HonzaX Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2009 A jak je to s vymahatelností práva v takové Číně nebo Vietnamu ;-)? Čínani určitě mají v gatích , proto vesele pajcují vše dál . Kdo donutí miliardu lidí aby něco respektovala ???
XXXfazerXXX Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2009 Abych trochu odlehcil tematu---Muj kamos-pomerne movity clovek-si nasel pritelkyni-19 roku-hezkej ksicht,ale blba jak panvicka a ten vocas si ji vzal domu--pri oslave jeho tricatin mu venovala ,pred nami vsemi nadhernej darek-ROLEKSY tak za 1500 a navic ve zlate-chudak, musel si je vzit na ruku a malem se propad hambou -po nekolika hodinach chlastani jsme na ni usili boudu-zacali jsme se ozrali stouchat,hodinky mu upadly a ja je nechtic roslapal-vzal jsem je na opravu a ztratil je.Ten blondatej patnik na me byl desne nas....
spiderer Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2009 Ano bylo to mířeno na Tebe . Jsi moderátor , měl by jsi být nad věcí . Diskuse je zbytečná , naučte se neodsuzovat každého kdo má jiný názor . Za tu dobu co jsem zde registrován jsem takovýchto akcí typu " Já jsem dobrej , fejky jsou fuj " zažil několik . Čína je produkuje dál bez ohledu na Vás . Co s tím ?? Kecama zde to nevyřešíme . Připadá mi ,že jak zde nastoupí nová krev a naskytne se příležitost tak nás chtějí ohromit jak jsou pravověrní .Možná je to mladický zápal ? Ale bohužel jsou to jen kecy . Včera mi u Globusu nabízel slovenský občan tmavé pleti , že mi sežene švýcary všech značek . Od 3000Kč až do 150 000. Digi kameru ,plasmu . Co prý chci . Asi ti uniklo, ze jsem zadne takove soudy nevynasel, podobne diskuze me nechavaji zcela chladnym, obcas se u nich zasmeju - sam vim velmi dobre, ze uz to tu bylo milionkrat a kam se to pokazde stoci.. takze tyhle svoje osobni problemy nevztahuj na me, ale poper se s nimi sam..
911 Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2009 Ano bylo to mířeno na Tebe . Jsi moderátor , měl by jsi být nad věcí . Diskuse je zbytečná , naučte se neodsuzovat každého kdo má jiný názor . Za tu dobu co jsem zde registrován jsem takovýchto akcí typu " Já jsem dobrej , fejky jsou fuj " zažil několik . Čína je produkuje dál bez ohledu na Vás . Co s tím ?? Kecama zde to nevyřešíme . Připadá mi ,že jak zde nastoupí nová krev a naskytne se příležitost tak nás chtějí ohromit jak jsou pravověrní .Možná je to mladický zápal ? Ale bohužel jsou to jen kecy . Včera mi u Globusu nabízel slovenský občan tmavé pleti , že mi sežene švýcary všech značek . Od 3000Kč až do 150 000. Digi kameru ,plasmu . Co prý chci . ale tady se nesoudi nikdo kdo ma jiny nazor. jen clovek, co si vedome koupi fejk drahych hodinek a na verejnosti si hraje ze jsou prave a on je dobrej, protoze na to ma. to je proste chudak. pokud tobe to je jedno a prijde ti takove jednani spravne, tak to mas nejak pokrivene hodnoty. fejky se dal budou delat a dal se proti nim bude bojovat a je to spravne. my s tim nic neudelame, ale muzeme si zanadavat, ze to neni spravny. az nekdy neco vytvoris a nekdo ti to zkopiruje a bude prodavat a budes mit skodu, tak mozna budes mluvit jinak. i kdyz jak te tak ctu, tak tobe to bude stejne jedno. ty ses nad veci.
Joshua007 Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2009 A jak je to s vymahatelností práva v takové Číně nebo Vietnamu ;-)? To vážně netuším, ale dle mého názoru, kde je vyšší zájem, tam je pak i vymahatelnost. Důkazem toho byla poslední letní Olympiáda....... Samozřejmě se tu bavíme o Číně a Vietnamu
Joshua007 Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2009 Čínani určitě mají v gatích , proto vesele pajcují vše dál . Kdo donutí miliardu lidí aby něco respektovala ??? Netuším, zda či ne mají Čínani v gatích, ale donutit miliardu lidí lze velmi lehce. Vem Číně zásoby rýže a utlum dovoz a pak budou Čínani tikat jak hodinky A když přidáš další ekonomické sankce, to se pak dějí věci......
HonzaX Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2009 Netuším, zda či ne mají Čínani v gatích, ale donutit miliardu lidí lze velmi lehce. Vem Číně zásoby rýže a utlum dovoz a pak budou Čínani tikat jak hodinky A když přidáš další ekonomické sankce, to se pak dějí věci...... Zatím to nějak nefunguje .
HonzaX Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2009 ale tady se nesoudi nikdo kdo ma jiny nazor. jen clovek, co si vedome koupi fejk drahych hodinek a na verejnosti si hraje ze jsou prave a on je dobrej, protoze na to ma. to je proste chudak. pokud tobe to je jedno a prijde ti takove jednani spravne, tak to mas nejak pokrivene hodnoty. fejky se dal budou delat a dal se proti nim bude bojovat a je to spravne. my s tim nic neudelame, ale muzeme si zanadavat, ze to neni spravny. az nekdy neco vytvoris a nekdo ti to zkopiruje a bude prodavat a budes mit skodu, tak mozna budes mluvit jinak. i kdyz jak te tak ctu, tak tobe to bude stejne jedno. ty ses nad veci. Obviňuješ , mě , že mám pokřivené hodnoty. Tak znova , jen jsem napsal ,že jsem dostal dvoje ,opravil je a nosím je na sport (tenis , při čtyřhře mi kolega rozbil sklo u Dox, dva měsíce trvala oprava a tak radši nosím tyto ) a na zahradu . Nikde jsem nepsal ,že fejky schvaluji , jen jsem konstatoval ,že se s tímto jevem nedá nic dělat a to co tady probíhá je stále dokola a zbytečné . Možná , jsem je neměl opravovat , a byl bych ve Vaších očích king . Na druhou stranu kdo z Vás se v hodinkách vrtá a kdo jenom kecá ?
911 Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2009 Obviňuješ , mě , že mám pokřivené hodnoty. Tak znova , jen jsem napsal ,že jsem dostal dvoje ,opravil je a nosím je na sport (tenis , při čtyřhře mi kolega rozbil sklo u Dox, dva měsíce trvala oprava a tak radši nosím tyto ) a na zahradu . Nikde jsem nepsal ,že fejky schvaluji , jen jsem konstatoval ,že se s tímto jevem nedá nic dělat a to co tady probíhá je stále dokola a zbytečné . Možná , jsem je neměl opravovat , a byl bych ve Vaších očích king . Na druhou stranu kdo z Vás se v hodinkách vrtá a kdo jenom kecá ? ja nevim jestli mas problem s pochopenim psaneho textu nebo v cem to je, ale zkusim to jeste jednou. ten kdo si vedome koupi fejk a dela ze je frajer. je to tvuj pripad? ne neni. a o tom byla ta diskuze. ze nam nejsou sympaticti lide co toto delaji a proto se tu vetisna tak vyjadrila k teto skupine. ne k lidem, co fejk dostanou nebo koupi a nemaj vubec paru a proste to nosi protoze se jim libi. ano my s tim nic nenadelame, ale zacatek vlakna byl obrazek organizace bojujici proti fejkum. a ten boj je spravny. nejde vyhrat, ale daji se ty skody zmensit. nic vic, nic min.
HonzaX Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2009 ja nevim jestli mas problem s pochopenim psaneho textu nebo v cem to je, ale zkusim to jeste jednou. ten kdo si vedome koupi fejk a dela ze je frajer. je to tvuj pripad? ne neni. a o tom byla ta diskuze. ze nam nejsou sympaticti lide co toto delaji a proto se tu vetisna tak vyjadrila k teto skupine. ne k lidem, co fejk dostanou nebo koupi a nemaj vubec paru a proste to nosi protoze se jim libi. ano my s tim nic nenadelame, ale zacatek vlakna byl obrazek organizace bojujici proti fejkum. a ten boj je spravny. nejde vyhrat, ale daji se ty skody zmensit. nic vic, nic min. Z hodinek na džíny Diesel , trička a podobně , nevím kdo je tady mdlého rozumu . Já nic takového nepsal .
HonzaX Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2009 Jo a ještě se mi líbí , že jste charakteři protože máte origoš hodinky . Dobré poznávací znamení .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se