Přejít na obsah

Výmena korunky na pilotkach

Milky

Doporučené příspěvky

před 1 minutou, Pozorovatel napsal:

Podle mě by byla škoda s nimi něco dělat. Maximálně nechat udělat servis (vyčistit a namazat).

Tak servis by mal byt spravený..len ta korunka sa mi páči viac v tvare diamantu..ináč viete mi poradiť aj ohľadom strojčeka?je to originál?dakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Měla by to být ETA 6497-1. Za mne: nejsem hodinář, rukama mi prošlo jen pár desítek strojků ETA. Od základních až po hodně zdobené. Takhle hnusnou ETU jsem ale neviděl. IMHO nějaký SEAGULL. Ale i kdybych měl pravdu, nebreč 🙂 U těchto hodinek je to úplně jedno. Cibulku, nebo též diamant, Ti tam dá jakýkoli šikovný hodinář.

Odkaz ke komentáři

před 23 minutami, Bert napsal:

Měla by to být ETA 6497-1. Za mne: nejsem hodinář, rukama mi prošlo jen pár desítek strojků ETA. Od základních až po hodně zdobené. Takhle hnusnou ETU jsem ale neviděl. IMHO nějaký SEAGULL. Ale i kdybych měl pravdu, nebreč 🙂 U těchto hodinek je to úplně jedno. Cibulku, nebo též diamant, Ti tam dá jakýkoli šikovný hodinář.

Prečo hnusná?myslis vyzorovo?

Odkaz ke komentáři

Ano, upravují. Stačí, když se na některé podíváš. Uvidíš tam můstky leštěné, záměrně hrubší, zdobené perlážováním, nebo ženevskými pruhy, nebo dokonce rytím (strojobé, ruční - rozdíl jak prase). Tohle, co máš Ty, je na úrovni plechovky od konzervy. Tomu Swiss na můstku fakt nevěřím. Ale jak jsem psal výše, to vůbec nevadí. Já osobně bych zahodil to hnusné prosklené dýnko, které stejně k leteckým nepatří. Sehnal plné, sehnal diamant korunku, odnesl k hodináři, a byl spokojenej.

Odkaz ke komentáři

před 5 minutami, Bert napsal:

Ano, upravují. Stačí, když se na některé podíváš. Uvidíš tam můstky leštěné, záměrně hrubší, zdobené perlážováním, nebo ženevskými pruhy, nebo dokonce rytím (strojobé, ruční - rozdíl jak prase). Tohle, co máš Ty, je na úrovni plechovky od konzervy. Tomu Swiss na můstku fakt nevěřím. Ale jak jsem psal výše, to vůbec nevadí. Já osobně bych zahodil to hnusné prosklené dýnko, které stejně k leteckým nepatří. Sehnal plné, sehnal diamant korunku, odnesl k hodináři, a byl spokojenej.

Takže keď dobre rozumiem strojček je dobrý len škaredý?😀

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...