Milky Odesláno 26. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2024 Ahojte všetci..som tu nový a v hodinkách sa veľmi nevyznám ale dostali sa ku mne tieto staré pilotky..rad by som si na nich dal vymeniť korunku za inú v tvare diamantu..pripadne aj iný ciferník..viete mi poradiť kto by mi to vedel spraviť?dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 26. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2024 Podle mě by byla škoda s nimi něco dělat. Maximálně nechat udělat servis (vyčistit a namazat). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milky Odesláno 26. května 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2024 před 1 minutou, Pozorovatel napsal: Podle mě by byla škoda s nimi něco dělat. Maximálně nechat udělat servis (vyčistit a namazat). Tak servis by mal byt spravený..len ta korunka sa mi páči viac v tvare diamantu..ináč viete mi poradiť aj ohľadom strojčeka?je to originál?dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2024 Měla by to být ETA 6497-1. Za mne: nejsem hodinář, rukama mi prošlo jen pár desítek strojků ETA. Od základních až po hodně zdobené. Takhle hnusnou ETU jsem ale neviděl. IMHO nějaký SEAGULL. Ale i kdybych měl pravdu, nebreč U těchto hodinek je to úplně jedno. Cibulku, nebo též diamant, Ti tam dá jakýkoli šikovný hodinář. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 26. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2024 Stare nie su, je to skladacka, prerabka z vychodu. Ak si z BA zober ich Tomasovi Sinalovi, ak si mimo, netusim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milky Odesláno 26. května 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2024 před 23 minutami, Bert napsal: Měla by to být ETA 6497-1. Za mne: nejsem hodinář, rukama mi prošlo jen pár desítek strojků ETA. Od základních až po hodně zdobené. Takhle hnusnou ETU jsem ale neviděl. IMHO nějaký SEAGULL. Ale i kdybych měl pravdu, nebreč U těchto hodinek je to úplně jedno. Cibulku, nebo též diamant, Ti tam dá jakýkoli šikovný hodinář. Prečo hnusná?myslis vyzorovo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milky Odesláno 26. května 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2024 před 9 minutami, Harwey napsal: Stare nie su, je to skladacka, prerabka z vychodu. Ak si z BA zober ich Tomasovi Sinalovi, ak si mimo, netusim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milky Odesláno 26. května 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2024 Skladačka myslíš že strojček je švajčiarsky a zbytok Čína? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2024 před 2 minutami, Milky napsal: Prečo hnusná?myslis vyzorovo? Jo. Zadej si do google: ETA 6497-1. No, a uvidíš, že všechny strojky budou hezčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milky Odesláno 26. května 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2024 Právě teď, Bert napsal: Jo. Zadej si do google: ETA 6497-1. No, a uvidíš, že všechny strojky budou hezčí. Nejako sa tie strojceky upravujú?alebo prečo každý vyzerá ináč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2024 Ano, upravují. Stačí, když se na některé podíváš. Uvidíš tam můstky leštěné, záměrně hrubší, zdobené perlážováním, nebo ženevskými pruhy, nebo dokonce rytím (strojobé, ruční - rozdíl jak prase). Tohle, co máš Ty, je na úrovni plechovky od konzervy. Tomu Swiss na můstku fakt nevěřím. Ale jak jsem psal výše, to vůbec nevadí. Já osobně bych zahodil to hnusné prosklené dýnko, které stejně k leteckým nepatří. Sehnal plné, sehnal diamant korunku, odnesl k hodináři, a byl spokojenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milky Odesláno 26. května 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2024 před 5 minutami, Bert napsal: Ano, upravují. Stačí, když se na některé podíváš. Uvidíš tam můstky leštěné, záměrně hrubší, zdobené perlážováním, nebo ženevskými pruhy, nebo dokonce rytím (strojobé, ruční - rozdíl jak prase). Tohle, co máš Ty, je na úrovni plechovky od konzervy. Tomu Swiss na můstku fakt nevěřím. Ale jak jsem psal výše, to vůbec nevadí. Já osobně bych zahodil to hnusné prosklené dýnko, které stejně k leteckým nepatří. Sehnal plné, sehnal diamant korunku, odnesl k hodináři, a byl spokojenej. Takže keď dobre rozumiem strojček je dobrý len škaredý? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milky Odesláno 26. května 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2024 Sorry za blbe otázky ale fakt sa co toho nevyznám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 26. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2024 před 52 minutami, Milky napsal: Skladačka myslíš že strojček je švajčiarsky a zbytok Čína? Vsetko je to cina, fejkove napisy swiss made. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milky Odesláno 26. května 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2024 Si si isty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2024 Milky, já Ti to psal tak nějak opatrně, no ale Harwey to tam poslal naplno Za mne: pravděpodobnost čínského fejkového strojku 99 procent. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milky Odesláno 26. května 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2024 před 14 minutami, Harwey napsal: Vsetko je to cina, fejkove napisy swiss made. Dakujem pekne že ste mi to napísali..v tom prípade žiadne korunky neriesim..este raz veľká vdaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 26. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2024 Vidim to na kopiu unitas 7497, toto je najskaredsi strojcek 7497 co som narychlo nasiel na nete. Porovnaj som svojim, daj este detail fotku pod zotrvackou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milky Odesláno 26. května 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2024 před 8 minutami, Harwey napsal: Vidim to na kopiu unitas 7497, toto je najskaredsi strojcek 7497 co som narychlo nasiel na nete. Porovnaj som svojim, daj este detail fotku pod zotrvackou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milky Odesláno 26. května 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2024 Tak neviem teraz je tam aj znak ETA aj cislo..lepšia kvalita sa mi nedá vložiť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se