Martin Bok Odesláno 10. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2024 Ahoj, dostal jsem "na hraní " nefunkční Citizeny "Bundeswehr" (Citizen Eco-Drive Radio Controlled 9455M), v rámci nudy jsem je večer rozebral a poprosil bych zkušenější publikum o radu, kde sehnat náhradní díly - konkrétně anténní modul (plastová obluda zabírající půl pouzdra). Ať se snažím česky i anglicky sebevíc, Google ani eBay mi nic nenabízí... Problém je, že je anténa urvaná u desky. Byla přichycená malou destičkou a nechápu jak se těsně u ní ulomila. Než začnu ze zoufalství marně machrovat s páječkou a lepící páskou, rád bych aspoň zjistil cenu náhradního dílu. Do "funkčního stavu" (neboli: víc nefunkčního jsem zatím se svým umem neobjevil) pak bude ještě chybět vyměnit sklíčko a kondenzátor. To se oboje naštěstí sehnat dá, ale pokud nebudu mít naději, že se sejdou všechny díly, nebudu samozřejmě investovat do zbytku. Díky předem za jakoukoliv radu!Martin P.S. Jsem maximálně na úrovni nadšeného hobíka, tak berte ohledy Odesláno z mého SM-S916B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bok Odesláno 11. června 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2024 *kapacitor (ty kondenzátore )Odesláno z mého SM-S916B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmcb Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna (upraveno) Ahoj, zrovna řeším problém s akumulátorem. Je zřejmé po životnosti, hodinky Citizen Eco Drive mám 12 let. Poradí mi prosím někdo kam mám hodinky poslat do servisu ? Jsem z Českých Budějovic. Moc děkuji ,hezký večer Roman Upraveno 11. ledna uživatelem rmcb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna @rmcb pokud ti někdo nendá nějakou blízkou variantu, pošli to do Goldtime do Prahy (CITIZEN SERVICE CENTER). https://www.citizen.cz/servis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmcb Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna před 32 minutami, sodekcz napsal: @rmcb pokud ti někdo nendá nějakou blízkou variantu, pošli to do Goldtime do Prahy (CITIZEN SERVICE CENTER). https://www.citizen.cz/servis Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bok Odesláno 13. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna Díky za tip! To bych ale nebyl já, abych se do toho mezitím nepustil Zatím jsou hodinky jen vytištěné a je spájená anténa (Ještě bude trochu zapravená).Hodinky na přímém slunci šly, takže je dám dohromady a jestli poběží seřízení času, asi těch 600,- za akumulátor prostě dám a snad tam nebude nic dalšího... Každopádně se aspoň mám čím bavit Odesláno z mého SM-S916B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna (upraveno) Jinak kapacitory jsem viděl kdysi třeba na e-bay. Upraveno 13. ledna uživatelem sodekcz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se