Honza 1234 Odesláno 14. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2024 Právě teď, Honza 1234 napsal: Úplně souhlasím. V této cenové kategorii jsou moc pěkné Certiny (kolekce ds podium) na baterku, možná i hezčí a kvalitnější, co se provedení týče a např. přesnost strojků precidrive je opravdu moc pěkná. Ale nože mají u Victorinox hezké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
don-leo Odesláno 14. června 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2024 Díky pánové. Mám co studovat zase. Ty casio nejsou marné, až na tu digitální část. Kouknu i na ty certina. A ty certina jsem si spletl s Festina, moje chyba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 21. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2024 Ještě mrkni na značku Bulova. Jejich 262kHz quartz strojky (miyota) jsou také vysoce funkční a přesné a třeba chronograf "Moonwatch" je v podstatě klasika s příběhem. A další bonus je ten český původ značky. Neni to dlouho, co vyběhl kolekce Jetstar, která je dle mého názoru velmi vydařená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 21. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2024 Asi myslíš Lunar Pilot 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 21. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2024 Před hodinou, Pozorovatel napsal: Asi myslíš Lunar Pilot Přésněěě! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se