Petr_2014 Odesláno 18. srpna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2024 před 1 minutou, DarylVanHorne napsal: Je opravdu ten IN HOUSE tak důležitý? To je to na co se celou dobu vlastně ptám. Co je vlastně důležitého aby hodinky měli, co vlastně dělá tu jejich cenu. Jestli když vybírat hodinky kolem 100k, tak jestli jít do in-house a nebo jít do ETA strojku. To je celé dilema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 18. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2024 Akorát pokud si někdo za základní Sellitu bez úprav řekne prémiovou cenu, tak se mi trochu kroutí ruka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 18. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2024 Jako se hodinový strojek skládá z mnoha součástek a koleček, tak i cenu definuje mnoho faktorů. Někdo je ochoten utratit nemalé peníze za třeba IWC Ingenier: strojek žádný zázrak, ale zase je to značka + ikonický model navržený panem Gentou. Každý to vnímá jinak. Někdo jde po značce a marketingem vyzdvižený Hublot s ETA je za ten nesmysl najednou cajk. Každý to vnímá po svém. Není to exaktní věda - hodinky nelze vybírat čistě racionálně, protože kdyby ano, tak máme všichni Apple Watch, nebo Casio, protože za ty prachy nabídnou 1000x víc funkcí, než jakékoliv mechanické hodinky. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_2014 Odesláno 18. srpna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2024 (upraveno) Jaké značky máte rádi Vy? Já osobě mám rád značku Tudor Upraveno 18. srpna 2024 uživatelem Petr_2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 18. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2024 Tudor +1 (za jejich bomb-proof inhouse si neříkají žádnou raketu). Christopher Ward má neupravenou Sellitu s přidanou hodnotou, kterou jsem ochoten akceptovat. Ale třeba Maurice Lacroix dává základní Sellity (mám na mysli řadu Aikon) a cenově se pozicuje někam mezi Longines a Tudor. To už je za mě přes čáru. Manželka si jedny vyhlédla a já z toho pořád kličkuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 18. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2024 Před hodinou, paya01 napsal: třeba Maurice Lacroix dává základní Sellity (mám na mysli řadu Aikon) a cenově se pozicuje někam mezi Longines a Tudor. To už je za mě přes čáru. Manželka si jedny vyhlédla a já z toho pořád kličkuju... Hodinky se v první řadě musí líbit Nezapomeň, že my jsme z Marsu a ženy z Venuše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 18. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2024 před 3 hodinami, DarylVanHorne napsal: Jako se hodinový strojek skládá z mnoha součástek a koleček, tak i cenu definuje mnoho faktorů. Někdo je ochoten utratit nemalé peníze za třeba IWC Ingenier: strojek žádný zázrak, ale zase je to značka + ikonický model navržený panem Gentou. Každý to vnímá jinak. Někdo jde po značce a marketingem vyzdvižený Hublot s ETA je za ten nesmysl najednou cajk. Každý to vnímá po svém. Není to exaktní věda - hodinky nelze vybírat čistě racionálně, protože kdyby ano, tak máme všichni Apple Watch, nebo Casio, protože za ty prachy nabídnou 1000x víc funkcí, než jakékoliv mechanické hodinky. Hezky napsaný souhlas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 18. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2024 před 9 minutami, Borra napsal: Hezky napsaný souhlas. Díky Ono je toho mnohem víc, ale to víme všichnia každý to vidíme trošku jinak - také máme z čeho vybírat Jen mi ta honba za in-house už trochu leze krkem. Přitom stačí koupit ty nejlevnější Casio, nebo Seiko a mise in-house je splněna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se